Dinamova akcija Plavi prijatelj zaživjela je na ljeto 2020. godine. Nakon što smo se u prvoj sezoni približili brojci od 100 Plavih prijatelja, u idućoj smo tu brojku i premašili (112), a u šampionskoj 2022./23. sezoni došli smo do rekordne brojke od čak 138 Plavih prijatelja!

Plavi prijatelj Futsal Dinama 2022./23.

Tih 138 Plavih prijatelja su time stigli do kategorije Dinamovog Plavog sponzora, čime su još jednom potvrdili suštinu i svrhu ovoga kluba – Futsal Dinamo je klub svojih članova, navijača, onih koji ga najviše vole. Futsal Dinamo je klub svojih (plavih) prijatelja!

Neizmjerno smo ponosni jer su Plavi prijatelji prvi ‘sponzor’ kluba koji je osvanuo na prednjoj strani našeg dresa. Neizmjerno smo ponosni jer smo u dresu s ‘plavim prijateljem’ stigli do svojeg prvog naslova prvaka i jer će Plavi prijatelji ostati ovjekovječeni na fotografijama iz Draženovog doma, kojima ćemo se uvijek vračati i za pet, 10, 20 godina…. Jer, prva titula se ne zaboravlja!

E, pa, stiglo je vrijeme da se na kraju ove šampionske sezone podružimo s Plavim prijateljima iz sezone 2022./23. na tradicionalnoj večeri na kojoj ćemo istovremeno otvoriti sezonu Plavih prijatelja 2023./24., a u kojoj će se imena naših donatora, nadamo se, vijoriti na završnim turnirima Lige prvaka, a, vjerujemo, i u novom finalu prvenstva.

Pozivi na večeru su upućeni, stoga ljubazno molimo sve Plave prijatelje da provjere svoje e-mail pretince te da nam odgovorom na poruku ili preko svoje kontakt osobe potvrde svoj dolazak na večeru do utorka 20. lipnja.

Na večeri mogu sudjelovati svi Plavi prijatelji iz sezone 2022./23. uz pratnju jedne osobe.

Dinamo – to si ti!