Večeras u 20 sati na našem Facebooku kreće veliko finale humanitarne akcije Dinamo za Petrinju u kojem Team Činda i Team Grbi skupljaju novac za unesrećene u Banovini.

U drugo poluvrijeme Team Činda ušao je s minimalnom bodovnom (3:2), a Team Grbi s minimalnom novčanom (70 kuna) prednosti. No, pred završni dvoboj dva kapetana, u kojem će naši kapetani moći licitirati za potpisane dresove Daniela Matkovića i Kristijana Grbeše, bodovni omjer je potpuno izjednačen (4:4), a novčana prednost je na strani Team Grbeša od 1.771 kunu (12.413 kuna prema Čindinim 10.642 kune).

Grbeši su bodove i značajnu novčanu prednost donijela dva “juniora”. Prvo je Toni Vučković prodao svoj nebeskoplavi dres za 1.700 kuna, a onda je mladi pivot Luka Bjelić postavio apsolutni rekord i za 3.200 kuna prodao svoj tamnoplavi dres. Ipak, četvrti bod Čindi, za smanjenu novčanu prednost i bodovno izjednačenje prije samoga finala, donio je Matija Đulvat.

Bodovno - izjednačeni, Novčana prednost - team grbi

Nakon 8 kola, bodovni rezultat je potpuno izjednačen (4:4), no novčana prednost je na strani Teama Grbi (1.771 kunu)

Pred zadnje kolo, kalkulacije su jasne. Kapetan koji svoj dres proda za veći iznos, odnosi bodovnu pobjedu, a za novčanu pobjedu Činda moraj svoj dres prodati za najmanje 1.772 kune više od Grbeše.

Naravno, istisni pobjednik u ovoj akciji su oni za koje se i “igra” ova humanitarna aukcija i kojima je pomoć u ovim trenucima najpotrebnija.

Još jednom podsjećamo, pojedinačne donacije za pomoć unesrećenima u Banovini možete na izdvojeni račun udruge Goričani Humanitarka posebno otvoren samo za ovu namjenu HR9524840081502022881 (za uplate iz inozemstva SWIFT: RZBHHR2X).

Sav prikupljeni iznos na aukciji donirat će se za kupnju građevinskog materijala i obnovu kuća u Petrinji u suradnji s Bad Blue Boysima.

Dinamo – to si ti!