Nakon što smo početkom tjedna objavili pet odlazaka iz kluba, danas donosimo još jedan odlazak, ali i dva nova dolaska!

Sva tri igrača odnose se na vratarsku poziciju. Prije svega, opraštamo se od Pave Mudronje, mladog golmana koji je u klub stigao početkom ove godine kao slobodni igrač. U četiri navrata Pave je bio Dinamove seniorske momčadi, no, izuzev prijateljskih utakmica, niti jednom nije stao na vrata ekipe u službenom dvoboju.

Zbog obiteljskih obaveza Mudronje nije bilo u nastavku sezone, a iste ga sprječavaju da u budućnosti bude dio plave obitelji.

Hvala ti Pave i sretno u nastavku karijere!

Odlaskom Mudronje i Maloševca vrijeme je da predstavimo prva ovosezonska pojačanja…

… novi igrači Dinama su Ivan Pavlić i Antonio Vuk! Obojica su dosta dobro poznata našim navijačima…

Pavlić je poznato zagrebačko vratarsko ime. U karijeri je branio za Nacional i Uspinjaču Gimku. S Nacionalom je osvojio četiri naslova prvaka države, a posebno se istaknuo u finalima 2016. i 2017. Također, Pavlić je 2016. proglašen najboljim vratarom Kutije šibica koju je iste godine osvojio s Davorom Kanjuhom i Pizzerijom Stari Zagreb Borongaj Lugovi (s kojom je nastupio i na Trofeju Dinamo).

Pavlić se također diči i trećim mjestom kojeg je s ekipom Bratići (on i Davor Kanjuh) osvojio na tematskom Dinamovom pub kvizu održanom u veljači 2019. godine.

Drugi golman koji pojačava klub je Antonio Vuk, dugogodišnji vratar Alumnusa, s kratkom epizodom u Nacionalu. Vuk je 2014. osvojio naslov prvaka države s Alumnusom u kojem se zadržao do 2017. kada prelazi u ugašeni zagrebački klub.

I Vuk je poznato ime na domaćoj malonogometnoj sceni, a u karijeri je osvajao naslove na MNL FFER Ožujsko te na Trofeju Dinamo sa svojom Jelena Trade.

Obojici želimo dobrodošlicu u naš Klub, a u narednim danima objavit ćemo razgovore s našim prvim prinovama.

Dinamo – to si ti!