Dragi vlasnici godišnjih ulaznica, dragi Plavi prijatelji. Kao mali znak pažnje i zahvale što ste nas svojim angažmanom snažno pogurali na početku sezone, pripremili smo za vas poseban popust u Futsal Dinamo webshopu. Svi Plavi prijatelji i svi vlasnici godišnje ulaznice od danas mogu iskoristiti jednokratni kupon koji će spustiti cijenu cijele vaše košarice za 15%!

Kako ostvariti popust? Vrlo jednostavno. U trenutku upisivanja svih potrebnih podataka za plaćanje i dostavu, označite opciju za unos kupona. Zatim, u za to predviđeno mjesto, ukucajte svoj jedinstveni kod koji je ustvari vaše ime i prezime, upisano bez razmaka i bez velikih slova. Primjerice, ako se zovete Ivan Ivić, prilikom unosa kupona ukucat ćete ‘ivanivić‘ te ostvariti popust od 15%.

>> Futsal Dinamo Webshop

Napominjemo kako navedeni kupon vrijedi za sve vlasnike godišnjih ulaznica, a Plavi prijatelji moraju unijeti ime i prezime koje su dostavili prilikom prijave za kampanju Plavi prijatelj. Dakle, ne ime koje piše na Plavom zidu, već ono pod kojim je izvršena prijava.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili probleme prilikom kupnje i ostvarivanja popusta, molimo vas da nam se bez ustručavanja javite privatnom porukom na nekoj od naših društvenih mreža ili na mail adresu futsaldinamo@gmail.com, kako bi čim prije riješili problem te ostvarili pravo na popust.

Također, ističemo kako je ovaj popust jednokratan te se ne može kombinirati s drugim popustima u webshopu.

Futsal Dinamo svoju sljedeću domaću utakmicu igra 22. ili 23. listopada protiv Stanoinvest Futsal Pule. Sasvim dovoljno vremena da se opremite novim artiklima u našem webshopu i spremni dočekate kraj reprezentativne pauze!

Dinamo – to si ti!