Nakon što smo nedavno objavili promjene na vratarskoj poziciji kluba u sezoni 2021/22, zaključene su i bekovske pozicije za predstojeću sezonu.

> Prometno na Dinamovim vratima: Mladi dvojac istisnuo iskusnu trojku

Pozicija desnog beka ostala je nepromijenjena, a nju će činiti najiskusniji Kristijan Grbeša, reprezentativac Kristian Čekol i talentirani Filip Novak.

Na poziciji lijevog beka dogodila se jedna promjena. Klub je napustio Daniel Matković, Petrinjac koji je u plavom dresu odigrao prošlu sezonu. U 23 utakmice u prvenstvu i kupu Matković je zabio tri gola i upisao dvije asistencije, dva puta je bio proglašen Poliklinika Milojević igračem utakmice, a u prošloj sezoni obnašao je i funkciju trenera kadetske momčadi.

Činda, hvala ti na svemu i neka ti je sa srećom! 53nja

Na poziciju lijevog beka stigao je 23-godišnji Antonio Konsuo koji je cijeli svoj dosadašnji igrački vijek proveo u dubrovačkom prvoligašu Squareu. Dubrovčani su uvijek bili poznati kao dobri hakleri, a Konsuo je uz Harona Džankovića bio jedan od mladih dubrovačkih igrača koji su uz iskusne Cvjetkovića, Duvančića i Rezu uspjeli sa Squareom izboriti doigravanje.

„Prvo sam stvarno bio jako iznenađen pozivom jer je to klub kojeg jako cijenim i mislim da imaju jako dobru atmosferu oko kluba. Jako mi se sviđa njihov način rada i razmišljanja pa evo mislim da ćemo si odgovarati međusobno.“, rekao je u nedavnom intervjuu za CroFutsal.

Dubrovčanin Antonio Konsuo novi igrač Futsal Dinama

Napomenimo kako na poziciji lijevog beka ostaju Nikola Badrov i Toni Vučković, a prvoj momčadi priključit će se još jedan srebrni junior Kiko Dragaš Selaković koji je u zapisniku prve momčadi bio u devet navrata, a jednom je dobio i priliku na samom terenu.

Desni bekovi sezona 2021/22: Kristijan Grbeša, Kristian Čekol, Filip Novak
Lijevi bekovi sezona 2021/22: Nikola Badrov, Toni Vučković, Antonio Konsuo, Kiko Dragaš Selaković