20 godina od povratka imena Dinamo, i završetka devetogodišnje borbe za očuvanje Dinamovog identiteta, obilježit će se na Valentinovo 2020., u dvorani II Doma sportova. No, prvenstvena utakmica između Futsal Dinama i Alumnusa bit će samo početak proslave jubileja koji se nastavlja idući dan (subota, 15. veljače) u Vukovaru prijateljsko-humanitarnom utakmicom koju organiziraju Boysi iz Vukovara, a završit će u nedjelju (16. veljače) prvenstvenom utakmicom 1.HNL između Osijeka i NK Dinama u Gradskom vrtu.

  1. Dođite na vrijeme

Utakmica počinje u 18:15, a vrata dvorane otvaraju se već u 17 sati te će se u hodniku Dvojke prije utakmice emitirati dokumentarni film o povratku imena Dinamo iz 1998. godine uz cijenu pive od 10 kuna do 18 sati. S obzirom na dosta veći interes za ovu utakmicu, apeliramo na navijače da u dvoranu uđu na vrijeme. Cijena ulaznice iznosi 25 kuna, a možete ih kupiti svakim danom od 10 do 20 sati u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37 te u bilo kojem trenutku putem sustava Entrio.hr. Također, ulaznice se podaju u kafićima CB Blizanci (Trešnjevka), CB Grand (Špansko), CB Score (Dugave) i CB Scotch (Velika Gorica), dok se blagajna dvorane otvara u petak u 17 sati. Podsjećamo, ulaz za godišnje ulaznice i ulaznice kupljene putem Entrio.hr-a, nalazi se na sjevernoj strani (kod Sport Billyja), a glavni ulaz je na južnoj strani.

  1. Posjetite bogati štand

Kao i uvijek, na sredini hodnika nalazi se štand na kojem ćete se moći učlaniti u klub, kupiti artikle BBB Fan Shopa, nabaviti posebni primjerak Dinamove brošure te kupiti ulaznicu za prijateljsko-humanitarnu utakmicu koja se idući dan igra u Vukovaru, protiv kluba protiv kojeg je NK Dinamo 19. veljače 2000. odigrao prvu utakmicu nakon povratka imena.

  1. Čuvajte svoj Klub

S obzirom na to da je naš klub pod povećalom od samih početaka funkcioniranja prema članskom modelu, a na utakmici u petak očekujemo veći broj navijača nego inače te slavljeničku atmosferu (čitaj: više popijenih piva) apeliramo na navijače da se suzdrže od bacanja bilo kakvih predmeta na teren jer su kazne rigorozne.

  1. Ostavite srce, glas i dlanove na tribini

Nismo baš sigurni zašto ovo pišemo jer do sada nikada niste zakazali. Ono što vam sigurno možemo obećati, jest maksimalno zalaganje naših igrača koji će na krilima vaše podrške, našeg šestog igrača, vjerujemo stići do nove pobjede u utrci za doigravanje. Pa neka se fešta nastavi…

  1. Zabavite se

Ovo nam je najbitnije. Želimo da pred 25., 30., 35., 40. obljetnicu povratka imena Dinamo kažete frendu: „Jel’ se sjećaš 20. obljetnice u Dvojci? Bilo je prej***no“.

Vidimo se u petak u 18:15!

Dinamo – to si ti!