Futsal Dinamo domaćin je završnice 1.HMNL za pionire (U15), a natjecanje u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza prvo je takvo za ovaj uzrast. Bez pretjerivanja, riječ je o velikoj stvari za sve mladiće koji treniraju futsal jer su konačno dobili priliku pokazati svoje umijeće na državnoj razini.

>>> Futsal Dinamo domaćin U15 Prvenstva Hrvatske i prvog izdanja Zagreb Five turnira

Posljednji u nizu intervjua s trenerima na našoj stranici stiže nam od dobro poznatog lica i imena u Futsal Dinamu. Alen Jukić bivši je trener prve momčadi Plavih, a dugogodišnji je trener više uzrasta u našoj Školi futsala.

>>> Ante Marić: Ova generacija osvojila je srebro na Futsalitu, složili smo dobru momčad za Zagreb Five

Posebno je vezan uz ovogodišnje pionire, našu U15 momčad, s kojom radi već godinama. A upravo će ti dečki predstavljati naš klub na prvoj državnoj završnici 1.HMNL za taj uzrast koja će se održati od 10. do 12. travnja u Domu sportova.

>>> Antonio Vuk: Očekuju nas sjajne utakmice, spremni smo odgovoriti na sve izazove

Naravno, provjerili smo s popularnim Jukom u kakvom raspoloženju Plavi dočekuju početak ove velike završnice. Što nam je sve otkrio pročitajte u nastavku.

futsal dinamo u15 alen jukić

Dragi Alene, Futsal Dinamo sudjelovat će na završnom turniru U15. Velika stvar za naše dečke, zar ne?

Izuzetna stvar za naš sport, za naš klub koji ima čast biti domaćin. Velika stvar je što se pokrenulo pionirsko državno prvenstvo. Samim time i za naše drage i vrijedne mladiće.

>>> 1.HMNL za pionire – Profili klubova i raspored turnira

Alen Jukić: Državno prvenstvo je velika stvar za naš sport

Brojimo sitno do početka natjecanja. Kakva su tvoja, ali i očekivanja igrača?

Očekivanja dečkiju i mene su da, kao i dosada, prezentiramo što kvalitetniji futsal na ponos našim navijačima, našem klubu, ali i nama samima.

Hoće li svi naši dečki biti na raspologanju za državnu završnicu?

Imamo nekoliko izostanaka u smislu ozljeda i ranije dogovorenih putovanja uvjetovanih školskim praznicima. No bez obzira što nas nedostaje nekoliko, znamo da su ti dečki uz nas, a mi ćemo odigrati turnir i za njih.

Kako komentiraš našu skupinu, jesi s dečkima odradio i pripremu protivnika?

Skupina je atraktivna i veselimo joj se. Snagu protivnika ćemo najbolje osjetiti na terenu. Obećajem im da ni njima neće biti lako s nama.

1.HMNL pioniri U15 skupine

Dečki pod tvojim vodstvom već godinama igraju sjajan futsal i autori su brojnih trofeja koje su svojim izdanjima donijeli u klub. Kako komentiraš dosadašnji tijek sezone U15 momčadi i njihove rezultate?

Za razliku od prošle sezone u ovoj imamo znatno manje utakmica. Ali zadovoljan sam kako se prezentiramo kad imamo za to priliku.

Dečki, sretno i bez straha, navijamo za vas!

Za kraj, donosimo vam i popis Dinamovih mladića koji će braniti naše boje te u ponedjeljak u 13:00 otvoriti državnu završnicu s utakmicom protiv Aurelije: Ivan Vnučec  (GK), Vito Ivčić (GK), Jan Cindrić, Patrik Ozimec Kobeščak, Tin Škrinjarić, Vid Fabijanić (C), Matija Latin, Niko Kolarić, Patrick Bosek, Hrvoje Micek, Filip Maloševac, Filip Martinović, Josip Purgar i Gabriel Sury.

Max Milojević, Kim Klarić, Martin Pajalić, Robert Županić i Josip Malarić ovaj put neće biti na raspolaganju treneru Jukiću, no kako je trener istaknuo, dečki će ovaj turnir odigrati i za njih!

Dinamo – to si ti!