Kod nas nije crni, već plavi petak i traje do kraja mjeseca. Sezonska rasprodaja na službenom webshopu Futsal Dinama je u tijeku!

Pozivamo vas da pogledate našu ponudu tijekom Blue Friday akcije i iskoristite popuste koji na određene artikle idu visoko i do 60%.

>>> Futsal Dinamo Webshop

Na popustu je doslovce cijeli klupski asortiman na webshopu, pa je ovo idealna prilika da se opremite artiklima u klupskim bojama. A usput i uštedite koju kunu ili euro za tri domaće utakmice zaredom koje nas čekaju u sljedeća tri tjedna.

Hit proizvod Futsal Dinamovog webshopa, trening majicu možete nabaviti u pola cijene (25HR/3,32€), jednako kao i posebno dizajniranu majicu za 10. rođendan kluba (62,50HRK/8,30€).

blue friday

U pola cijene možete nabaviti i donji dio trenirke (137,50/18,25€), a gornji dio trenirke je na popustu od 30% (212,50/28,20€), baš kao i topla jakna (275HRK/36,50€) i klasična polo majica (140HRK/18,58€) s decentnim slovom ‘d’ na prednjoj strani.

A kad smo kod polo majica, retro polo majica napravljena za naš 10. rođendan na najvećem je popustu na Blue Friday rasprodaji od čak 60% (100HRK/13,28€)!

Konačno, na popustu su i ženske tajice, a njihova cijena je umanjena za 40% (150HRK/19,91€).

blue friday

Aktualni popusti vrijede za sve veličine artikala u ponudi i za sve varijacije navedenih proizvoda.

Tijekom trajanja Blue Friday rasprodaje ne vrijedi jednokratni popust za vlasnike godišnjih ulaznica i Plave prijatelje. Ali samo do kraja Blue Friday akcije, bez brige, a to je do kraja mjeseca studenog.

Svakako pozivamo sve navijače da svoju kupnju obave čim prije jer bi zbog očekivanog povećanja prometa mogli ostati bez artikala u željenoj veličini ili boji!

Nova iznenađenja i nove artikle u webshopu možete očekivati po završetku Blue Friday akcije.

>>> Futsal Dinamo Webshop

Dinamo – to si ti!