Futsal Dinamo danas je u slovenskom mjestu Vrhnika odigrao trening utakmicu s drugoplasiranom momčadi Slovenije Silikom i izgubio s 4:5.  Domaćini su bolje ušli u utakmicu i poveli preko Janeža u četvrtoj minuti, no već u idućoj minuti naši su izjednačili. Dinamo je igrao visoki presing, Šućur je uzeo loptu domaćinima i dodao do Filipa Novaka koji poentira za poravnanje.

Idući gol pripao je Slovencima. Mohorić je zabio sam na drugoj stativi. Najopasniji Dinamovac bio je Zvonimir Šućur, u 12. minuti išao je sam na golmana i pucao kraj gola. Probao je Kninjanin opet, ali je domaći vratar bio siguran. I naš kapetan Ivan Pavlić ukrotio je opasan udarac Silika s desne strane. Dinamo nije uspio izjednačiti do poluvremena, a najbliži pogotku do kraja bio je, tko bi rekao, Šućur, no Dinamov golgeter nije bio efikasan kao protiv Vrgorca.

Dinamo je na odmor otišao sa zaostatkom, a prvi su u nastavku zabili Slovenci. Strijelac je bilo Klinc u 24. minuti. Dvije minute kasnije Filip Novak poentira za svoj drugi gol. Dodao mu je Kristijan Postružin koji je u 30. minuti zabio za 3:3. Presjekao je loptu izašao sam na golmana i klasno ga lobao za poravnanje.

Drami tu nije bio kraj. Jandrić je potom zabio za novo vodstvo Silika, a Matija Đulvat usmjerio se na igru s golmanom igračem. Dinamo je u takvom omjeru snaga uspio ponovno izjednačiti. Filip Novak kompletirao je još jedan hattrick na prijateljskim utakmicama. Nadamo se da će mu istom mjerom krenuti i u natjecateljskim.

Ipak, Siliko je danas očito bio sretniji i spretniji. U 37. su pogodili iz slobodnog udarca za konačnih Siliko – Dinamo 5:4. Imali su Šućur i Novak još svaki po jednu priliku u završnici dvoboja, ali rezultat se nije mijenjao.

Za Dinamo su nastupili Ivan Pavlić, Ante Piplica, Mateo Mužar, Kristijan Postružin, Antonio Konsuo, Toni Vučković, Zvonimir Šućur i Neven Zonjić. Ovu trening utakmicu propustili su Tihomir Novak, Luka Perić, Danijel Dekanić, Kiko Dragaš Selaković i Luka Bjelić.

Čestitamo domaćinima na pobjedi i sjajnom treningu. Veselimo se revanšu u Zagrebu!

Pred nama su Uskršnji turniri u Domu sportova II (10.-12. travnja), okupljanje reprezentacije i priprema za početak Playoffa, 23. ili 24. travnja u Domu sportova II.

> Poznati svi sudionici doigravanja, slijedi pauza od tri tjedna

> Zagreb Five

O daljnjim aktivnostima seniora u ovoj pazi pratite na futsal-dinamo.hr.

Dinamo – to si ti!