Vjerujemo kako ste već primijetili novo ime na prednjoj strani plavog dresa. Od ove sezone, Plavi prijatelji Futsal Dinama s nama su doslovce na svakoj utakmici. Kad igramo kod kuće, jednako kao i vani. Zahvala je to za veliku podršku koju nam pojedinci, grupe navijača i prije svega prijatelji kluba pružaju već treću sezonu za redom.

Na taj potez smo se odlučili zbog novih pravila unutar natjecanja. Naime, hrvatska futsal liga od ove sezone nosi ime i novog generalnog sponzora, pa će i obveza klubova biti da na dresu istaknu njihovu oznaku.

Centralno mjesto na dresu za Plave prijatelje

Futsal Dinamo do ove sezone nije imao istaknuto ime ili oznaku nijednog sponzora kluba bilo gdje na dresu ili hlačicama. Međutim, zbog novog imidža lige dužni smo ‘otvoriti’ dres. Naravno, to želimo i hoćemo uraditi u našem stilu.

Centralno mjesto dobili su oni koji i jesu centar postojanja našeg kluba, bilo kojeg kluba – navijači. Još jednom se srdačno zahvaljujemo svim Plavim prijateljima Futsal Dinama na upornoj podršci koju nam pružaju od početka kampanje, kad se nad sve nas nadvio crni oblak koronakrize.

futsal dinamo plavi prijatelj

Plavi prijatelji su nam te sezone pomogli stabilizirati klub, osigurati nas od negativnih posljedica krize, ali i iz Italije vratiti klubu veliko pojačanje.

Prošle sezone brojač Plavih prijatelja zaustavio se na brojci od 112, a ove sezone, u ovom trenutku pred 2. kolo lige, sigurnim tempom približavamo se brojci od okruglih 100. Osim za prvu momčad, Plavi prijatelji značajno pomažu i razvoju naše Škole futsala, a svaka kuna dobivena iz kampanje reinvestira se za bolje poslovanje Kluba.

Uopće ne sumnjamo u skoro rušenje još jednog klupskog rekorda, pa pozivamo sve navijače Plavih da se pridruže kampanji kojoj je cilj stvoriti samoodrživ klub, otporan na sve vanjske utjecaje. A ako se pitate kako se priključiti kampanji – vrlo je jednostavno.

futsal dinamo plavi prijatelj

>>> PDF UPLATNICA – PLAVI PRIJATELJ <<<

Za sezonski iznos od 200 eura, u jednoj ili više rata, pojedinac, grupa navijača, obrt, tvrtka ili ugostiteljski objekt postaje klupski Plavi prijatelj. Klub im, kao zahvalu za donaciju, poklanja personalizirani dres, godišnju ulaznicu kluba, željeno ime stavlja na dva zida (fizički, koji je obješen na našim utakmicama i virtualni koji stoji na našoj web stranici), a svaki Plavi prijatelj dobije i poziv za donatorsku večeru za dvoje ljudi.

Više o samoj kampanji Plavi prijatelj i o tome kako se priključiti saznajte na poveznici ispod:

>> Plavi prijatelj omogućuje klubu da raste u svim smjerovima

Leđa nam drže naši vjerni partneri

Svoje posebno mjesto na dresu su zaslužili i partneri koji su već godinama s nama, kao i oni koji su nam se tek pridružili. Dva zagrebačka, a ustvari svjetska brenda nalazit će se na poleđini dresa. Naš vjerni partner na ovom sportskom putovanju, Poliklinika Milojević nalazit će se iznad broja, a s donje strane broja stražu čuva Ožujsko pivo.

Novi partner Futsal Dinama, AdmiralBet, svoje mjesto pronašao je na hlačicama Futsal Dinama, pa smo osim na dresu, prvo ime ponosnih sponzora dobili i tamo.

Radujemo se trenutku kad će i neki novi partneri u bliskoj budućnosti pronaći svoje mjesto na dresu Futsal Dinama.

Sve oznake naših sponzora na dresu su u monokromatskoj varijanti, kako bi se što decentnije uklopili na najdraži nam dres. Nadamo se kako se i navijačima sviđa novi izgled Plavih koji će nas, sigurni smo, pogurati prema toliko željenom cilju.

Dinamo – to si ti!