U srijedu 13.7., točno godinu dana nakon prve donatorske večere za Plave prijatelje, održana je i druga zajednička večera Plavih prijatelja. U sjajnom ambijentu Pivane 1892 Zagrebačke pivovare družili su se Plavi prijatelji te uprava i igrači Futsal Dinama.

>> Poziv Plavim prijateljima na večeru i druženje

Sinoćnja večera ujedno je označila i početak nove sezone akcije Plavi prijatelj. Zadovoljstvo nam je objaviti da su nakon uplaćivanja donacije prva imena donatora već upisana na fizički i virtualni zid Plavih prijatelja za nadolazeću sezonu.

plavi prijatelj futsal dinamo večeraUnatoč izvrsnoj gastro ponudi naših sinoćnjih domaćina, fokus večere ipak je bio na druženju te jačanju partnerske suradnje između Plavih prijatelja i Futsal Dinama.

Plavi prijatelj omogućuje Futsal Dinamu da raste u svim smjerovima

Prisutnim Plavim prijateljima obratio se i predsjednik Futsal Dinama, dr. Nikola Milojević: “Plavi prijatelji su iznimno bitni za naš klub, za Futsal Dinamo. Oni su jako bitan dio u procesu izgradnje kluba na koji svi možemo biti ponosni. Naravno da su nam i sponzori jako bitni u cijeloj priči, ali najveći ponos nam je okupiti što veći broj Plavih prijatelja.”

Nakon kratkog uvoda, predsjednik kluba se u svom govoru osvrnuo i na sljedeću sezonu te na jedan vrlo važan segment Futsal Dinama.“Radimo jako puno na Školi futsala, na našoj djeci. Posebno su nam bitni jer ćemo uz njihovu pomoć izgraditi stabilan i jak klub za puno narednih godina”, izjavio je dr. Milojević.

nikola milojević futsal dinamo“Radimo također na nečem velikom, nadam se da će Plavim prijateljima biti jako drago kad vide rezultate našeg rada. Slažemo ekipu za novu sezonu na koju ćete biti ponosni. Radimo metodički, pametno i odmjereno”, nastavio je dr. Milojević.

A za kraj svog obraćanja okupljenim Plavim prijateljima izjavio je: “Zahvalan sam vam što ste došli. Svaka donacija je zrnce pijeska koje će nam u konačnici pomoći napraviti fenomenalnu priču te će pomoći našem klubu da raste u svim smjerovima. Godina koja dolazi će biti dobra za naš klub. Radujemo se fenomenalnoj godini u kojima ćemo se zajedno veseliti novim pobjedama i postignućima kluba!”

Poslije toga, Plavi prijatelji pogledali su i kratki filmić o genezi Futsal Dinama koji je obuhvatio najvažnije, pa i najemotivnije trenutke povijesti kluba.

plavi prijatelj večeraZabava je nastavljena poslije prikazivanja filma, a druženje je nastavljeno do zatvaranja lokala.

Još jednom želimo se zahvaliti svim Plavim prijateljima Futsal Dinama na sinoćnjem dolasku te na svoj pomoći koju bezrezervno pružaju funkcioniranju kluba. Vi nas činite jačim!

Postani Plavi prijatelj Futsal Dinama

Svi Plavi prijatelji koji žele obnoviti svoju donaciju za sljedeću sezonu mogu to jednostavno učiniti putem digitalne uplatnice koju donosimo u nastavku teksta. Ujedno pozivamo i sve navijače Futsal Dinama koji se žele priključiti ovoj akciji da to mogu uraditi putem iste digitalne uplatnice. Svakako nas kontaktirajte nakon uplate kako bi ostvarili pravo na personalizirane poklone te izvukli maksimum iz svoje donacije.

futsal dinamo plavi prijatelj

>>> PDF UPLATNICA – PLAVI PRIJATELJ <<<

Tko su točno Plavi prijatelji Futsal Dinama? Plavi prijatelj je svaki pojedinac ili ekipa s tribine, firme i obrti, udruge, ugostiteljski objekti i drugi lokali, cijele obitelji navijača Plavih ili svaka druga osoba koja vjeruje u viziju Futsal Dinama i koja s iznosom od 1.500 kuna godišnje želi pomoći i podržati rad svog kluba – javno ili anonimno.

Pomoć koju su Plavi prijatelji pružili funkcioniranju Futsal Dinama vidljiva je u financijskom izvještaju. No nama je puno bitnija ona podrška koja nije zapisana u brojkama. Vjera Plavih prijatelja u projekt Futsal Dinama daje nam vjetar u leđa koji nam pomaže ostvariti zadane ciljeve. Zato vam svima neizmjerno hvala!

Dinamo – to si ti!