Hrvatska udruga ‘Nogometni sindikat’ objavila je kandidate za tradicionalnu nagradu ‘Trofej nogometaš’ koja se dodjeljuje za najbolje igrače domaćih liga u kategoriji za nogometaše, nogometašice i, dakako, futslaše.

U onoj nama najzanimljivijoj kategoriji, HUNS kandidiala je četiri kandidata među kojima su dva igrača Futsal Dinama – Kristian Čekol i Tihomir Novak. Preostala dvojica su efikasni bek Novog Vremena koji je u prošloj sezoni igrao za Osijek Vitor Lima te reprezentativni pivot od kojeg smo ‘strahovali’ u finalu prvenstva države Antonio Sekulić.

Za spomenutu četvorku glasat će treneri i igrači klubova koji su se natjecali u prošloj sezoni 1.HMNL, a igrač s najviše glasova osvojit će ovu prestižnu titulu koja se dodjeljuje od 2013., s time da je futsal bio u izboru 2017., 2019. i 2022. godine. Dosadašnji osvajači su naš Tihomir Novak (2017.), Duško Martinac (2019.) i Toni Jelavić (2022.).

Nadamo se da će prvi put najboljim igračem 1.HMNL biti proglašen jedan igrač Dinama – Tihomir Novak drugi put u svojoj karijeri ili Kristian Čekol koji bi time ostvario duplu nagradu budući da je već proglašen Poliklinika Milojević igračem sezone Futsal Dinama.

Dinamo – to si ti!