Dok je izborn za Poliklinika Milojević najboljeg mladog igrača sezone bio vrlo gust i Ante Piplica je na kraju osvojio naslov s nešto više od trećine glasova svih navijača, izbor za Poliklinika Milojević igrača sezone bio je ‘jednosmjerna ulica’. Kristian Čekol na kraju je ponio titulu najboljeg igrača sezone s čak 68 posto vaših glasova, a to je prilično impresivno, pogotovo kada pogledamo njegovu ‘konkurenciju’ – Luku Perića i Kristiana Postružina koji su dali ogroman obol u Dinamovom osvajanju povijesne ‘kante’.

Čekol je tako, nakon što je već bio najbolji strijelac i asistent kluba, i igrač s najviše nastupa, postao i prvi igrač s tri osvojene titule za igrača sezone (na drugom mjestu ostavio je Davora Kanjuha s dvije titule). Prema tome, na vrhu sve četiri kategorije stoji ime – Kristiana Čekola.

U nedavno završenoj sezoni ostvario je ‘double-duble’ učinak od 17 pogodaka i 12 asistencija, a posebno impresivan bio je u doigravanju u kojem je zabio četiri gola Vrgorcu i četiri Omišu, a možemo mu pripisati i ‘pola gola’ kada je u drugoj, možda i ključnoj utakmici finala njegov udarac u vlastitu mrežu skrenuo suigrač mu iz reprezenatcije Josip Jurlina. Iza čekija je najbolja sezona od svojih osam u Dinamovom dresu. Bivši polaznik naše Škole futsala potvrdio je da je izrastao u jednog od najboljih hrvatskih igrača uopće.

“Ovim putem htio bih se zahvaliti svim navijačima koji su glasali za mene! Jako sam sretan i ponosan. Pogotovo jer sam u ovom izboru imao jako teške ‘protivnike’, iza kojih je sjajna sezona. Da je netko od njih pobijedio, ne bi bilo nezasluženo. Čast mi je jer sam tri puta u klupskoj povijesti, od strane struke i navijača, proglašen najboljim igračem Futsal Dinama. To je neizmjerna privilegija i sigurno da će mi ova titula, uz onu puno bitniju naslova prvaka Hrvatske, biti velika motivacija za dalje, pogotovo jer u idućoj sezoni igramo Ligu prvaka. Samim time iduće će sezone biti još teže ‘obraniti’ ovu titulu jer će svi igrači u momčadi podignuti svoju kvalitetu igre”, rekao nam je Čekol nakon osvajanje treće Poliklinika Milojevi igrač sezone, s time da su sve tri nagrade ‘pale’ u posljednje četiri sezone.

Čekiju čestitamo na još jednoj nagradi i poručujemo neka se dobro preko ljeta odmor, jer u sljedećoj sezoni ovu će nagradu biti izrazito teško obraniti.

Dinamo – to si ti!