U petak navečer Futsal Dinamo je u Domu sportova II bez pet reprezentativca (Piplica, Postružin, Čekol, Mužar i Perić koji je otpao zbog ozljede) svladao prvaka Slovenije i vodeću momčad njihove lige Dobovec sa 6:5!

Utakmica je bila sjajna, obje momčadi propisno su se ispromašivale, vratari su bili sjajni (posebno Ivan Pavlić), igrači gađali okvire golova (posebno Slovenci), a unatoč tome palo je 11 pogodaka!

Za Dinamo je Filip Novak zabio prva dva gola na utakmici. Slovenci su se vratili na 2:2, ponajviše zahvaljujući sjajnom Pasaričeku, a onda je Filp Novak uzvratio prezimenjaku Tihomiru za asistenciju za 1:0 i dodao mu za novo vodstvo Dinama od 3:2. No, Slovenci brzo uzvraćaju i dolaze do preokreta, da bi Toni Vučković zabio četvrti pogodak za Dinamo i novo poravnanje. Ubrzo je naš Junior Filip Vukelić pogodio za novo vodstvo Dinama! Slovenci su krenuli u igru s golmanom igračem, a to je iskoristio Danijel Dekanić i zabio u praznu mrežu za 6:4. Gosti su konačni rezultat postavili u posljednjim trenucima utakmice.

Dva pogotka za Slovence zabio je Kolumbijac Felipe Exhavarria Exheverri te po jedan Patrik Pasariček, Souza i Niko Cesarec.

Futsal Dinamo je odigrao u sastavu: Pavlić, Domiter Šućur, Zonijić, T. Novak, F. Novak, Dekanić, Konsuo, Vučković, Dragaš Selaković, Vukelić, Fotak.

Pred Dinamom je završna faza priprema za početak doigravanja koje kreće 24. travnja dvobojem protiv Vrgorca u Domu sportova II (19 sati).

> Počinje doigravanje: Futsal Dinamo – Vrgorac (ponedjeljak, 24. travnja, Dom sportova II, 19 sati)

Dinamo – to si ti!