Poraz u Vrgorcu produbio nam je krizu rezultata. Futsal Dinamo nalazi se u nizu od tri poraza, a priliku za prekid tog niza i početak novog pobjedonosnog imamo već u petak. U goste nam dolazi osvježenje prve lige Futsal Pula!

Protiv Puležana smo prvi put ikad igrali u 8. kolu ove sezone te na gostovanju u Puli upisali 5:5 remi. U uzbudljivoj utakmici punoj preokreta i lijepih golova, podjela bodova možda je bila i najrealniji rezultat. No naše apetite ovog puta neće zadovoljiti jedan bod.

A kakva bi to sezona bila bez posjete ‘Šupici’ u Podsusedu? Sportska dvorana Sutinska vrela ugostit će ligašku utakmicu Futsal Dinama po prvi put nakon 10. kola 1.HMNL u sezoni 2020./2021. i utakmice protiv Novog vremena (1:3).

Za sve one koji nisu u prilici doći na utakmicu, utakmicu Futsal Dinamo – Futsal Pula moći ćete pratiti uživo putem klupske YouTube stranice, kao i svaki put dosad.

U narednim danima, putem naših kanala na društvenim mrežama, ali i na futsal-dinamo.hr, obavijestit ćemo vas o svim detaljima susreta. Dotad, pozivamo sve navijače Futsal Dinama da obnove svoju klupsku garderobu u novootvorenom Webshopu Futsal Dinama i učlane se u klub koji pripada navijačima!

Dinamo – to si ti!