Dragi navijači Futsal Dinama, dragi članovi, sa zadovoljstvom vas obavještavamo kako je godišnja ulaznica za sezonu 2022./2023. od danas u prodaji!

Cijena godišnje ulaznice iznosi 200kn za sve navijače. Svi vlasnici godišnje ulaznice za novu sezonu imaju omogućen ulaz na sve domaće utakmice Futsal Dinama, što uključuje prvenstvene utakmice, kup utakmice te utakmice doigravanja.

Cijena pojedinačne ulaznice za prvenstvene i kup utakmice iznosit će 30kn.

futsal dinamo godišnja ulaznica

Zašto kupiti godišnju ulaznicu?

Svi klubovi na svijetu postoje zbog navijača i bez navijača njihovo postojanje ne bi imalo smisla. Kupnja godišnje ulaznice je stav osobnog, unutarnjeg zadovoljstva, ali i najveći mogući znak iskazivanja pripadnosti i odanosti svojem klubu. Kupnjom godišnjih ulaznica pomažete rad kluba i njegovo funkcioniranje.

Čak i ako nećete biti u prilici doći na svaku utakmicu ove sezone, kupnjom godišnje ulaznice potičete razvoj sportske kulture i vrednovanja sportskog proizvoda koji je posljednjih godina, nažalost, prilično degradiran dijeljenjem besplatnih ulaznica ili stavljanjem navijača na famozne ‘popise’. A da ne spominjemo još i da je kupnja godišnje ulaznice – financijski isplativa.

Godišnje ulaznice su tu da navijač ne treba stajati u redu i strepjeti oko kupnje ulaznica. Godišnje ulaznice su tu da navijači razviju dodatnu povezanost sa svojim klubom.

futsal dinamo godišnja ulaznica

Skeniraj kod i kupi godišnju!

Kako kupiti godišnju ulaznicu za Futsal Dinamo?

Vlasnikom godišnje ulaznice Futsal Dinama postat ćete nakon jednostavne uplate od 200kn na bankovni račun kluba. IBAN računa je:  HR5223600001501567388. Pod opis plaćanja navedite: Godišnja ulaznica. Svoju godišnju ulaznicu moći ćete podignuti na prvoj i svakoj sljedećoj domaćoj sljedećoj utakmici u novoj sezoni.

Naravno, godišnju kartu možete kupiti i u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37). U suradnji s Ožujskim pivom, naši Plavi sponzori počastit će svakog kupca godišnje s gratis Žujom na prvoj domaćoj utakmici protiv Squarea.

>> Poznat raspored za novu sezonu, Komisija usvojila nova pravila za natjecanje

futsal dinamo raspored

Dinamo – to si ti!