U drugoj polovici veljače Futsal Dinamo će prvi put u svojoj povijesti organizirati završni turnir Hrvatskog malonogometnog kupa. Završni turnir osam najboljih momčadi natjecanja održat će se u Domu sportova II.

Točan datum održavanja završnice Kupa objavit ćemo nakon potpisivanja ugovora o domaćinstvu i Plenuma prvoligaša koji će se održati idući tjedan.

Osim Futsal Dinama na završnici kupa sudjelovat će aktualni osvajač Novo vrijeme, zatim Futsal Pula, Crnica i Torcida te drugoligaši Šibenik 1983, Bjelovar i Murter.

„Iznimno smo počašćeni jer ćemo prvi put u povijesti organizirati završni turnir Hrvatskog malonogometnog kupa. Ovim putem pozivam sve naše navijače, ali i sve ostale ljubitelje futsala, da nam se od 17. do 20. veljače pridruže u Dvojci Doma sportova i podrže svoje klubove. Kao domaćin turnira pobrinut ćemo se da se svi gosti osjećaju dobrodošli, ali se isto tako nadamo da će se vratiti u svoje sredine bez trofeja, što znači da bismo pred svojim navijačima proslavili osvajanje prve nacionalne titule“, rekao je Nikola Milojević, predsjednik Futsal Dinama.

Više informacija o završnici Kupa, rasporedu i točnom terminu odigravanja utakmica te cijenu ulaznica objavit ćemo u narednim tjednima, za sada je bitno napomenuti kako će za svih sedam utakmica završnice vrijediti godišnje ulaznice Futsal Dinama koje koštaju 26.45 € (200 kuna):

> Kupi godišnju utakmicu za sezonu 2022/23

No, prije nego što se okrenemo završnici Kupa, na rasporedu je prvenstvo – prvo Square u Dubrovniku (subota, 21. siječnja), a onda i Universitas u Domu sportova II (27. siječnja).

> Pojačani Square prva prepreka Plavima u novoj godini

Dinamo – to si ti!