Nakon što smo apsolvirali Split i izborili osminu finala Kupa, vraćamo se prvenstvenim obavezama. U 6. kolu HMNL-a dočekujemo starog gradskog rivala Uspinjaču Gimku, a pobjedom možemo zadržati vodeće mjesto na prvenstvenoj ljestvici!

Utakmica se igra u Domu sportova II s početkom u 18:15. Cijena ulaznice iznosi 5 eura, a sav prihod od prodaje donirat ćemo našem članu i navijaču Hrvoju Pinjušiću Pinji, ujedno i jednom od najboljih prijatelja našeg Matije Capara. Pinja se već neko vrijeme bori sa zloćudnom bolesti, a mi se nadamo kako ćemo mu ovom akcijom barem donekle pomoći u najvažnijoj utakmici njegovog života.

Ulaznice je moguće kupiti na online platformi Core Event, u BBB Fan Shopu, u NC Šalata te na blagajni Dvojke na dan utakmice od 17:15.

Pozivamo sve vlasnike godišnjih ulaznica za ovu utakmicu također kupe pojedinačnu ulaznicu ili da na ulazu za godišnjake ubace dobrovoljni prihod koji će biti usmjeren za našeg Pinju.

Hrvoju možete pomoći i direktnom uplatom na njegov račun ???? HR64 2402 0063 2121 0236 9

Što se sportskog aspekta utakmice tiče, recimo da je ovo susret lidera i fenjeraša prvenstva. Uspinjača Gimka vratila se u HMNL nakon dvije sezone odsustva i lovi svoju prvu povratničku pobjedu. Nadamo se da do iste neće doći ovaj, već idući vikend. U posljednje dvije godine s našim sportskim rivalima odigrali smo dvije trening utakmice i slavili smo u obje. Posljednju u rujnu ove godine kada smo u pravoj golijadi pobijedili s 11.6.

Više informacija o samoj utakmici donosimo u narednim danima na našim kanalima.

Dinamo – to si ti!