Nakon što je pogodak Matea Mužara u 5:4 pobjedi nad Splitom u KC Dražen Petrović proglašen najboljim u sezoni 2019./20., nagrada za najgol sezone 2020./21. pripala je Davoru Kanjuhu iz Cibone Alumnusu (3-1) u još jednoj akciji Plavi sveti Nikola, ali ovaj put bez gledatelja. Prošle sezone (2021./22.) najbolji gol pripao je Filipu Novaku u Dubrovniku protiv Squarea.

Kristian Čekol osvojio je nagradu Ožujsko pivo gol sezone 2022./23. za svoj gol Olmissumu u trećoj finalnoj utakmici, prvoj zagrebačkoj. Taj gol pobijedio je Čekolov protiv Torcide (za 3:0) s ukupnim brojem glasova 713 – 512. Tihomir Novak nabacio mu je iz kornera, a Čeki je sjajnim volejom odapeo u rašlje nemoćnog Nikole Čizmića. Čeki je tim golom otvorio put prema naslovu, budući da je Dinamo do kraja finalne serije zabio još osam golova (od toga dva Čeki), a primio samo tri. Osim što je Čekolov gol prekrasan, bio je neizmjerno bitan jer je bio prvi u utakmicama koje smo morali pobijediti!

Tako smo dobili i četvrti najgol sezone koji je pao u Draženovom domu. Očito postoji nešto u toj kultnoj dvorani.

Ožujsko pivo gol sezone 2022./23. pogledajte na 0:35:

Čestitamo Čeki još jednom, a nagrada za Ožujsko pivo igrača sezone čeka te u klupskim prostorijama. Da počastiš ekipu pred početak nove sezone!

Dinamo – to si ti!