Dragi naši. U petak, 30. rujna, u 18:15 počinje nova futsal sezona! Dinamo u Domu sportova II dočekuje dubrovački Square, jednog od najvećih favorita za naslov.

Dinamo je ovog ljeta prilično promijenio svoj roster. Nakon sedam godina oprostili smo se od naša tri igrača Davora Kanjuha, Kristijana Grbeše i Mihovila Prgometa koji su obilježila veliki dio klupske povijesti. Otišli su i Jakov Mudronja te Matija Tolić. U Klub je, s druge strane, stiglo dosta novih igrača. Kristijan Postružin je dugogodišnji hrvatski reprezentativac, kao i Luka Perić. Zvonimir Šućur je prvi strijelac 1.HMNL u prošloj sezoni, a Ivan Tvrtko Pajalić poznato i pouzdano ime iz zagrebačkih futsal klubova, ali i sa zagrebačkih malonogometnih turnira. U klub se vratio i naš bivši junior Danijel Dekanić, a s prvom momčadi treniraju i juniori, vratar Filip Pranjić i bek Filip Vukelić.

Futsal Dinamo ulazi u sezonu s 11 od 16 igrača iz rostera koji su rođeni u Zagrebu i s 8 od 16 igrača iz rostera koji su igrali za našu Školu futsala. 

Do početka sezone ostalo je još devet dana i moguće je da ćemo do tekme zabilježiti još pokoji dolazak, ali i odlazak naših mladih igrača na posudbe. Kako god, u sezonu ćemo ući s pravim zagrebačkim štihom, našim mladim igračima iz Škole futsala. Nećemo puno pričati, niti najavljivati. Pokazat ćemo to na terenu. Nadamo se uz vašu pomoć.

Karte možete nabaviti u BBB Fan Shopu (Ilica 37) i na dan tekme na blagajni Doma sportova. Cijena ulaznice je 30 kuna, a ulaz za mlađe od 13 je besplatan.

Također, u prodaji su godišnje ulaznice za 200 kuna s kojima možete na sve domaće utakmice u prvenstvu i kupu. Podsjećamo svi punoljetni kupci godišnjih ulaznica na prvoj utakmici sezone imaju pravo na besplatno Ožujsko pivo. KAKO DO GODIŠNJE? 

Dinamo – to si ti!