Jučerašnjim ždrijebom započeo je prvi Dinamov online turnir u FIFA 20 na kojem sudjeluje 32 igrača, od kojih jedan stiže iz susjedne Bosne i Hercegovine tako da možemo reći kako se radi i o međunarodnom turniru 😎. Neke utakmice šesnaestine finala već su odigrane, a polufinala, utakmica za 3. mjesto i finale prenosit će se na našem YouTube kanalu, u nedjelju (22. ožujak) od 18 sati.

Ždrijeb:

Na turniru sudjeluje čak šest igrača Futsal Dinama. Najmlađi od njih je Joško Budeč, inače limač Futsal Dinama kojem je ovo prvi nastup u ulozi igrača naše e-sport momčadi (zanimljivo, na turniru sudjeluje i njegov otac, inače naš ponosni član i navijač 😎).

Još jedan debitant u dresu e-Futsal Dinama je Josip Purgar, član naše U11 momčadi, ujedno i sin legende kluba Domagoja Purgara.

Preostala četvorka dobro je poznata, Tomislav Špiljar je povjerenik kluba i bivši junior, Tomislav Hercigonja je naš seniorski golman na privremenom radu u Petrinjčici, a najviše nade za naslov polažemo u Filipa Novaka i Andriju Vrcana (osvajača turnira u Dubravi), naše juniore koji su se ove godine već okitili naslovom prvaka juniorske lige Sjever.

Napomenimo kako na turniru sudjeluje još nekoliko izvrsnih igrača FIFA-e, ali i naših navijača iz cijele Hrvatske.

Tijek turnira možete pratiti na Facebook i Instagram stranici e-Futsal Dinama, a u nedjelju od 18 sati možete pratiti utakmice u izravnom prijenosu na našem YouTube kanalu (stisnite ‘subscribe’).