Futsal Dinamo upisao je pozitivan omjer u trening dvomeču protiv reprezentacije Saudijske Arabije na mini-ciklusu priprema održanih u Poreču. Prva trening utakmica završila je rezultatom 1:1, a u drugoj utakmici Plavi su uvjerljivo slavili sa 6:1.

>>> Plavi u Poreču nastavljaju pripreme za novu sezonu

Strijelac jedinog pogotka za Dinamo u prvoj utakmici bio je Neven Zonjić, a u drugoj utakmici najraspoloženiji je bio Filip Novak koji je postigao hat-trick. Na listi strijelaca pridružili su mu se još i Zvonimir Šućur te Tvrtko Pajalić, a jedan pogodak rezultat je gola Saudijaca u vlastitu mrežu.

Navedene utakmice bile su bez rezultatskog značaja te su ustvari dvije ekipe u Poreču odradile nešto jači trening kao pripremu za izazove koje slijede. Bila je ovo izvrsna prilika za juniore Futsal Dinama, Filipa Vukelića i Dominika Fotaka koji su s Plavima otputovali u Poreč te upisali dosta minuta u obje utakmice.

“Sve u svemu – dobro. Možemo biti zadovoljni s pripremama u Poreču. Igrali smo stvarno dobro, a posebno bih izdvojio juniore koji su odlično reagirali na zahtjeve koji su stavljeni pred njih u Poreču”, izjavio je Antonio Konsuo za službenu stranicu.

Plavi su se vratili u Zagreb te nastavljaju biti posvećeni pripremnom procesu pred novu sezonu. O sljedećim utakmicama pravovremeno ćemo vas obavijestiti na našim društvenim mrežama.

Reprezentaciji Saudijske Arabije zahvaljujemo na odličnom sparingu te želimo svu sreću na nadolazećem Azijskom prvenstvu krajem koje počinje krajem rujna.

Dinamo – to si ti!