Nakon što smo otkrili najbolju petorku Futsal Dinama u protekloj sezoni, vrijeme je i za proglašenje Poliklinika Milojević igrača sezone! Za razliku od prošle sezone kad smo morali u pripetavanje, ovaj put nije bilo dileme.

>> Najbolja postava Futsal Dinama u sezoni 2021/2022

Sa šest nagrada za igrača utakmice, Kristian Čekol je vaš i naš Poliklinika Milojević igrač sezone! Čestitamo, Čeki!!

futsal dinamo kristian čekol

Kristian Čekol slavi prvi pogodak sezone protiv AFCU-a

Nagrada za igrača sezone uručuje se već šest godina, a Čekiju je ovo druga u karijeri (2020. i 2022.). Dvije također ima i kapetan Davor Kanjuh (2018. i 2019.). Prvi pobjednik bio je Matej Horvat (2017.), a prošle sezone nju je osvojio Nikola Badrov (2021.).

Čekol je svoju titulu igrača sezone zaslužio u utakmicama protiv Olmissuma doma (4:4), Pule vani (5:5), Novog vremena vani (2:1), Crnice doma (1:2), Pule doma (3:2) i Alumnusa vani (0:4).

Nakon 21 utakmice u ovoj sezoni u kojima se birao Poliklinika Milojević igrač utakmice (18 utakmica u ligaškom dijelu prvenstva + 3 utakmice doigravanja), ovo je konačna tablica naših dobitnika:

  • 6 puta Poliklinika Milojević igrač utakmice: Kristian Čekol
  • 4 puta Poliklinika Milojević igrač utakmice: Jakov Mudronja
  • 3 puta Poliklinika Milojević igrač utakmice: Ante Piplica, Mateo Mužar
  • 2 puta Poliklinika Milojević igrač utakmice: Mihovil Prgomet
  • 1 put Poliklinika Milojević igrač utakmice: Filip Novak, Toni Vučković

Poliklinika Milojević igrača utakmice odabirete baš vi. Nakon svake utakmice, struka odredi dva igrača koja su najviše utjecala na ishod rezultata, a zatim navijači putem naše Facebook stranice glasuju za svog favorita. Za ovu sezonu, glasovanje je završeno te se od srca zahvaljujemo svima koji ste sudjelovali iz tjedna u tjedan.

>> Statistički prikaz sezone 21/22: Najniži postotak pobjeda do sada, 13 igrača zabijalo, Čekol dominira u svim kategorijama

Kristian Čekol ove sezone je postigao 14 pogodaka za Futsal Dinamo, upisao je Čeki i 9 asistencija, a 6 puta je izabran za Poliklinika Milojević igrača sezone. No dosta priče, neka kompilacijski video i Kristian Čekol pričaju sami za sebe: