Prošlo je već šest godina otkako biramo Poliklinika Milojević igrača utakmice, a samim time i igrača sezone. Poliklinika Milojević igrača sezone proglasit ćemo u četvrtak, iako oni koji pozorno prate naše objave već mogu naslutiti o kojem igraču je riječ.

Ali kao i ranijih godina, proglašenju igrača sezone prethodi i otkrivanje najbolje postave Futsal Dinama u netom završenoj sezoni.

Izbor za igrača utakmice je glavni kriterij za uvrštavanje u najbolju postavu. No u slučaju da su navijači dvojicu ili više igrača na istoj poziciji izabrali jednak broj puta, kriterij postignutih golova i asistencija određuje koji od njih će se naći u prvoj petorci.

>> Statistički prikaz sezone 21/22: 13 igrača zabijalo, Čekol dominira u svim kategorijama

Najbolja postava Futsal Dinama u sezoni 2021/2022

prva petorka futsal dinamo 2021 2022

Najbolja postava: Ante PiplicaMateo MužarKristian ČekolToni VučkovićJakov Mudronja

Više o detaljima izbora za Poliklinika Milojević igrača sezone, i o kome se radi, pročitajte sutra, no dotad pročitajte par zanimljivosti o članovima ovogodišnje najbolje postave.

Nakon uvodnog procesa prilagodbe, Ante Piplica odradio je sjajnu drugu polusezonu u dresu Plavih te donio novu sigurnost među vratnicama. Mateo Mužar ove je sezone odigrao svoju najbolju sezonu u Dinamu na poziciji zadnjeg igrača. Postigao je devet pogodaka i bio jedan od najboljih asistenata Plavih. Desni bek Kristian Čekol najbolji je strijelac kluba s četrnaest golova za Futsal Dinamo ove sezone, a Toni Vučković istaknuo se u konkurenciji lijevih bekova te upisao osam golova. Ozljeda ga je zaustavila na putu do još boljeg učinka. Jakov Mudronja odigrao je ‘fajtersku’ sezonu za Dinamo. Postigao je osam golova, upisao četiri asistencije, a i četiri puta je bio izabran za igrača utakmice.

>> Matija Đulvat: Krivac sam za neuspjeh u ovoj sezoni

Čitamo se ponovno sutra kad otkrivamo tko je Poliklinika Milojević igrač sezone.

Dinamo – to si ti!