Nakon što je početkom lipnja odigran turnir Prijatelji za Oskara vrijeme je za još jedan turnir koji održava sjećanje na našeg anđela živim. Memorijalni malonogometni turnir “Oskar Kadrnka” održava se od 24. do 27. kolovoza u Gračanima. Riječ je o U21 turniru kojeg organiziraju njegovi prijatelji iz kvarta u kojem je Oskar odrastao i napravio prve nogometne korake.

O nadolazećem turniru porazgovarali smo s Marinom Lukinom, Oskarovim prijateljem i trenerom u Dinamovoj školi futsala.

Reci nam malo više o samom turniru, koliko je ekipa, tko smije igrati, koliko igrača igra po ekipi i kakve su nagrade?

Ove godine imamo 32 ekipe koje su se prijavile u nešto više od dva sata nakon objave na društvenim mrežama te im se ovim putem zahvaljujemo. Turnir je namijenjen za igrače do 21 godine te se igra u sistemu 5+1. Nemamo novčane nagrade, no imamo nagrade koje su vrlo bogate. Uz trofeje i medalje za najbolje ekipe te trofeje za najbolje pojedince, tu su i potpisani dresovi.

Osim vrhunskog hakla, koji nas sve sadržaj očekuje na turniru?

Ovogodišnja konkurencija je nikad bolja tako da sigurno možemo očekivati vrhunski hakl, no osim toga nudimo i bogatu gastronomsku ponudu, ali i vrhunsku atmosferu. Za sve one koji nisu u mogućnosti prisustvovati turniru osigurali smo prijenos na našim društvenim mrežama. Također spremamo nešto posebno, no detalje nećemo otkrivati.

Imaš li poruku za kraj?

Pozivam sve Dinamovce da ovaj vikend dođu u Gračane kako bi podržali ovu lijepu priču te zajedno s nama održali sjećanje na Oskara živim.

Turnir možete detaljnije pratiti putem službene Instagram stranice turnira.

Dinamo – to si ti!