Ušli smo u najduži i najiščekivaniji navijački tjedan sezone, onaj koji prethodi novom izdanju Šalate! Podsjetimo, ove sezone ćemo na kultnom mjestu zagrebačkog sporta ugostiti novog prvoligaša, Šibenik 1983. Naravno, održat će se i tradicionalna završnica Trofeja Dinamo, ali od ove godine imamo i jednu novotariju. Po prvi put ćemo vidjeti izdanje utakmice pod imenom Superkup Oskar Kadrnka.

> Ulaznice za Dinamo na Šalati 2021 puštene u prodaju!
> Šalata 2021: Futsal Dinamo – Šibenik 1983, Superkup Oskara Kadrnke i završnica Trofeja Dinamo
> Predstavljamo Šibenik 1983: Novi prvoligaš na Šalati

Šubić protiv Gračana

Riječ je o revijalnoj utakmici koja će se odigrati u poluvremenu glavnog događaja večeri u čast našem anđelu između osvajača dva oskarova Memorijala, na Šubiću i Gračanima, dvama mjestima koje je Oskar često pohodio i tamo gradio svoju nogometnu vještinu. Podsjećamo, ove godine je održano treće izdanje turnira na Šubiću pod imenom  ‘Prijatelji za Oskara‘ i prvo izdanje turnira na Graćanima “Memorijalni turnir Oskar Kadrnka”.

Naslov na Šubiću je osvojila ekipa KAB Studio koja je u finalu bila bolja od juniora Futsal Dinama 3:2 i tako obranila naslov “na terenu gdje je sve počelo”. Time su zaradili svoje mjesto na Šalati gdje će odmjeriti snage s MNK Sasinom.

Ta je ekipa osvojila turnir koji se odigrao u čast Oskaru na Gračanima. Ove sezone je doživio debi, ali s obzirom na uspjeh, kvalitetu organizacije i zanimanje publike nema ni najmanje sumnje kako će postati turnir s bogatom tradicijom. Pobjednik dvoboja između KAB Studija i MNK Sasine, utakmice koja ja na rasporedu u nedjelju, stavit će u svoju riznicu trofeja i superkup Oskar Kadrnka.

Saznat ćemo gdje se bolje hakla…

“Očekujemo dobru i napetu tekmu u sjajnom ambijentu Šalate. Znamo da su dobra ekipa jer sam ih gledao na turniru u Gračanima. Mislim da su zasluženo osvojili turnir jer su pokazali da su najkompletnija momčad. Bit će ih teško svladati, ali naravno da idemo po ‘kantu'”, ovim riječima nam je utakmicu najavio Filip Jelušić, voditelj ekipe KAB Studio. Na pitanje igra li se bolji nogomet na Šubiću ili na Gračanima, diplomatski je odgovorio: “Mislim da ćemo to saznati u nedjelju, haha.”

KAB Studio - Superkup Oskar Kadrnka

Vesela družina sa Šubića.

Utakmici će iz prvog reda svjedočiti i Fran Vukelić, bivši polaznik naše Škole futsala koji je dio ekipe s Gračana. “Turnir je nastao kako bi Oskar i u doslovnom smislu ostao zauvijek među nama. Mislim da je nadmašio sva očekivanja i ekipama i organizacijom. Igrač Gimke Blaž Komljenović je došao na ideju da se prijavimo što smo s veseljem prihvatili. Složili smo opaku momčad koja bi se borila i za naslov prvaka države, ali rezultat tu ipak nije u prvom planu. Ne znam hoću li nastupiti zbog obaveza na velikom nogometu, ali ću svakako biti nazočan. Dečki su u kontaktu s ekipom iz Šubića i svi jedva čekaju tekmu”, rekao nam je pa dodao: “S nama je igrao i Filip Novak koji je ove sezone bio jedno od najugodnijih iznenađenja lige.”

Kupi ulaznicu i osiguraj svoje mjesto na navijačkom spektaklu godine

Ulaznice za Šalatu su u prodaji. Jučer su priopćenje izdali i Bad Blue Boysi, a mi vas želimo podsjetiti da ove godine kupnjom ulaznice za Šalatu pomažete i našoj plavoj vojski iz Vukovara. Naime, potrebno je skupiti novac za otkup prostorija Udruge navijača Dinama u Gradu Heroju pa će Futsal Dinamo 10 % od svake ulaznice dati u tu svrhu.

> Šalata 2021 za prostorije Bad Blue Boysa u Vukovaru

Vukovar je naša kuća, a Šalata je naš dom! Kupi ulaznicu, povedi ekipu i vidimo se na onom mjestu s kojeg se vidi cijeli grad kojim odjekuje Dinamovo ime!

Dinamo – to si ti!