U subotu 11. rujna i nedjelju 12. rujna održat će se osma sportska manifestacija Futsal Dinamo na Šalati. U subotu se igraju četvrtfinala i polufinala seniorskog natjecanja Trofej Dinamo, a u nedjelju se igra ‘Superkup Oskar Kadrnka‘, finale TD-a i prijateljska utakmica protiv novog hrvatskog prvoligaša Šibenika 1983.

Nakon što su na Šalati, ne računajući Dinamo All Starse 2014. i Franjine legende 2017., nastupali klubovi iz Engleske (Nottingham University 2015.), Grčke (Doukas 2016. i Panathinaikos 2018.), Italije (Milano 2019.) i Švedske (Hammarby 2020.), na Šalati će prvi put sudjelovati jedan hrvatski klub i to klub koji, kao i Futsal Dinamo, funkcionira prema članskom principu.

Doduše, Šibenik 1983 je već jednom sudjelovao na Šalati. Onoj najtužnijoj, u lipnju 2018., na kojoj smo se oprostili od Oskara Kadrnke i Matije Capara.

A sada je red da naše sportske rivale iz Krešimirovog grada dočekamo i na pravoj Šalati, onoj u kojem slavimo sport i nadmetanje.

Šalata 2021

Futsal Dinamo vs Šibenik 1983 – Šalata 2021

Program Šalate počinje u četvrtak, 2. rujna Dinamovim pub kvizom koji će se održati u CB Vagabondo, na Dobrom dolu, kafiću koji se nalazi tik ispod prozora pokojnog Zlatka Cice Kranjčara, i u kojem se već održao Božićni kviz 2017.

Više informacija o 16. Dinamovom pub kvizu pronađite OVDJE.

U subotu 11. rujna održat će se četvrtfinala, polufinala i raspucavanje za treće mjesto malonogometnog natjecanja Trofej Dinamo. Nakon završetka Trofeja Dinamo Črnomerec (Memorijalni malnogomometni turnir Mate Čuljak) saznat ćemo svih šest putnika na Šalatu.

Momčadi rangirane od trećeg do šestog mjesta kreću od četvrtfinala, a dvije najbolje plasirane momčadi prvog dijela natjecanja od polufinala. Poraženi u polufinalu u subotu će raspucavati penale za treće mjesto.

U nedjelju, 12. rujna, na teren će prvo izaći pobjednici dva memorijala za Oskara Kadrnku, osvajač “Memorijalnog turnira Oskar Kadrnka” (Gračani) i osvajač Memorijalnog turnira “Prijatelji za Oskara” (Šubić, Šubićeva ulica) u dvoboju nazvanom “Superkup Oskar Kadrnka“.

Slijedi finale Trofeja Dinamo i svečana ceremonija dodjele nagrada.

Centralni događaj manifestacije bit će utakmica između Futsal Dinama i Šibenika 1983.

Sve utakmice manifestacije Futsal Dinamo na Šalati 2021 bit će prenošene u izravnom prijenosu.

U narednim danima objavit ćemo točnu satnicu i sve informacije vezane uz prijenos utakmica, ulaznice i broj gledatelja na Šalati 2021. Za utakmicu će vrijediti godišnje ulaznice za sezonu 2020/21, a pravo prvokupa imat će članovi i Plavi prijatelji kluba.

Do tada, zabilježite si u rokovnike 11. i 12. rujna – Futsal Dinamo na Šalati 2021.

Dinamo – to si ti!