Početkom listopada naša četiri prvotimca – Nikola Badrov, Kristijan Grbeša, Mateo Mužar i Mihovil Prgomet – prošetali su se lijepim Zagrebom i prolaznicima pokazali nove Nikeove dresove koje će Futsal Dinamo nositi u sezoni 2020./21.

Novi Dinamovi dresovi napokon u prodaji!

Uz tri već viđene boje (plavu, Navy plavu i sivu), koje smo u različitim varijantama nosili proteklih godina, u novu sezonu ušli smo i sa svjetlo-plavom garniturom dresa koju je i NK Dinamo nosio u nekoliko (kratkih) navrata. Zanimljivo, prva plava boja koju je nosio 1.HNŠK Gradjanski bila je upravo – svijetloplava!

Sve četiri garniture Futsal Dinama imaju poveznicu i s bivšim dresovina NK Dinama (više u prethodnom tekstu)

Od četvrtka 12. studenog 2020., novi Dinamovi dresovi pušteni su u prodaju! Možete ih nabaviti u dućanu Football Manije (SC Point, Rudeška cesta 169A). Gornji dio možete nabaviti za cijenu od 349,99 kuna, a hlačice za cijenu od 229,99 kuna!

Novi dresovi u prodaji

Fotogaleriju novih dresova možete pronaći OVDJE.

Također, još uvijek su u prodaji plavi dresovi koje smo nosili od 2018-2020, a možete ih na istom mjestu nabaviti po promotivnoj cijeni od 244,99 HRK!

Futsal Dinamo Nikeove dresove nosi od samog početka funkcioniranja po članskom modelu, a priču o evoluciji Dinamovog dresa možete pronaći ovdje:

> Evolucija Dinamovog dresa

Dinamo to si ti!