Nakon što je Matija Đulvat jučer podnio ostavku na mjesto predsjednika kluba i raspisao Izvanrednu izbornu skupštinu koja će se održati 8. srpnja s početkom u 18:30 u SC Megaton, danas je ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora kluba podnio Nikola Milojević.

“Ovim putem obavještavam svoje prijatelje i pratitelje, ali prije svega članove i navijače Futsal Dinama da sam počeo prikupljati potpise klupskih članova kako bih se kandidirao za predsjednika MNK Futsal Dinamo u periodu od srpnja 2021 do srpnja 2023. Samim time dao sam ostavku na poziciju člana Nadzornog odbora Kluba koju sam obnašao od 2019. do danas.

Svoj program predstavit ću u narednim danima, nakon što prikupim odgovarajući broj potpisa, a do tada pozivam i preostale članove Futsal Dinama da se kandidiraju za mjesto predsjednika kluba ili za člana Nadzornog odbora, izađu na izbore i na taj način uključe se u rad demokratskog kluba koji je u vlasništvu upravo Vas – njegovih članova. Volim te Dinamo”napisao je Milojević u svojem statusu.

Izvanredni izbori za člana Nadzornog odbora Kluba

Na Izvanrednoj izbornoj skupštini 8. srpnja 2021. održat će se i izbori za mjesto jednog člana NO kluba.

Kako se kandidirati za Nadzorni odbor Kluba?

Člana Nadzornog odbora  bira skupština Kluba. Članovi s pravom glasa mogu pisanim putem predložiti svoje kandidate skupštini Kluba. Kandidat mora biti predložen od najmanje 20 članova Skupštine i mora se složiti sa svojom nominacijom. Prijedlog mora biti podnesen najkasnije 10 dana prije skupštine.

Futsal Dinamo poziva sve članove Kluba da se kandidiraju na mjesto predsjednika kluba u mandatu od 2021. do 2023. te za člana Nadzornog odbora kluba u mandatu od 2021. do 2023. Informacije o izborima možete pronaći u Statutu kluba koji se nalazi na našoj web stranici (O Klubu -> Statut).

Za sva dodatna pitanja oko Izvanredne izborne skupštine možete nam uputiti na [email protected] ili u inbox na našoj Facebook stranici.