Pred nama je šesto izdanje humanitarne akcije Plavi sveti Nikola. Prva prvenstvena utakmica u prosincu, protiv Osijeka (nedjelja 4.12., 19:00, Kutija šibica), osim što je rezultatski jako važna, tradicionalno će biti i humanitarnog karaktera. Osim što će razveseliti naše najmlađe navijače s poklon paketima, Plavi Sveti Nikola ove godine pomoći će Judo klubu osoba s invaliditetom “Fuji” iz Velike Gorice.

No, ove godine imamo jednu novost i potreban nam je angažman naših članova i navijača!

Aukcija za unikatne matchworn dresove Futsal Dinama

Naime, u ponedjeljak 27.11. krećemo s humanitarnom aukcijom posebno dizajniranih Dinamovih matchworn dresova naših igrača. Tko ponudi najviše za pojedini dres našeg prvotimca, dobit će ga u trajno vlasništvo, a novac će uplatiti na račun Judo Teama Fuji (IBAN HR1323600001102299309).

Svaki dan objavit ćemo dvije do tri aukcije s matchworn dresom svih članova prve momčadi, a natjecanje za svaki dres trajat će 24 sata.

Na taj ćete način moći nabaviti unikatni Dinamov dres svojeg ljubimca koji je nošen na utakmici protiv Nove Gradiške i koji će se nositi u nedjelju protiv Osijeka (4. prosinca), kada i završava humanitarna akcija.

Nadamo se da će se na ovu humanitarnu akciju, kao i svaki puta do sada, odazvati što više naših navijača kako bismo skupili što više sredstava i pomogli mladim džudašima s invaliditetom i omogućili im što bolje uvjete za trening.

Judo klub osoba s invaliditetom Fuji

Judo klub osoba s invaliditetom Fuji osnovan je 2012. godine i otad više nego uspješno omogućava bavljenje džudom osobama s raznim vrstama invaliditeta. Prvi je takav registrirani klub u Hrvatskoj. Trenutno broje 40-ak članova, mladih s cerebralnom paralizom, Down sindromom, intelektualnim teškoćama, motoričkim teškoćama, poremećajima autističnog spektra i drugim oblicima invaliditeta.

Osnivačica kluba je Marina Drašković, šesterostruka džudo prvakinja Hrvatske, koja je pokrenula ovu lijepu priču prije više od 10 godina. Interes je toliki da za upad u Judo klub Fuji postoji čak i lista čekanja!

Ukoliko želite podržati rad Judo Teama Fuji financijski, nevezano o humanitarnoj aukciji, možete to učiniti uplatom donacije na njihov IBAN HR1323600001102299309.

Plavi sveti Nikola 2022: Futsal Dinamo – Osijek

Bit će nam izuzetno zadovoljstvo ugostiti cijelu ekipu JK Fuji u nedjelju 4.12. u sklopu humanitarne akcije Plavi sveti Nikola na prvenstvenoj utakmici protiv Osijeka. Utakmica se igra u Kutiji šibica s početkom u 19:00, a ponovno će nas posjetiti i Plavi sveti Nikola koji je pripremio slatke poklone za najmlađe navijače.

> Plavi Sveti Nikola 2022: (Dinamo – Osijek, 4. prosinca, Kutija Šibica, 19h)

No prije toga – pozivamo vas da si osigurate unikatan dres vašeg najdražeg Dinamovca, a pritom ćete omogućiti bolje uvjete za treniranje mladim džudašima s invaliditetom.

Dinamo – to si ti!