Prvi put ove sezone, i prvi put nakon ožujka ove godine, Futsal Dinamo će domaću prvenstvenu utakmicu odigrati u Kutiji šibica. I to ne bilo koju, već prvenstrvenu utakmicu protiv Osijeka (nedjelja, 4. prosinca, 19 sati) u sklopu tradicionalne, sedme u nizu, humanitarne akcije ‘Plavi Sveti Nikola‘.

> Plavi Sveti Nikola za Judo klub Fuji: Humanitarna akcija za mlade džudaše s invaliditetom

Popularna Kutija već je jednom ugostila Plavog Svetog Nikolu, 2018. kada je u prvenstvenom dvoboju ‘pao’ Alumnus. Nadamo se da će Plavi Sveti Nikola, osim naših najmlađih navijača (za koje su pripremljeni bogati poklon-paketi), darovati i naš Klub s prva tri boda u tekućoj sezonu.

Utakmica protiv Osijeka od presudne nam je važnosti jer lovimo bijeg s posljednjeg mjesta ljestvice. U petak smo svladali Novu Gradišku i izborili završnicu Kupa, a sada je, vjerujemo, vrijeme stiglo i za prvi prvenstveni trijumf.

U tjednu utakmice održat će se i humanitarna aukcija Dinamovih ‘match-worn’ dresova, od čije je prodaje prihod namijenjen Judo klubu za osobe s invaliditetom Fuji.

Više informacija o utakmici i akciji Plavi Sveti Nikola donosimo u narednim tjednima, a za sada je važno napomenuti kako će ulaznice u prodaju biti puštene u ponedjeljak (BBB Fan Shop, Ilica 37), cijena iste iznosi 30 kuna za sve starije od 13 godina (za mlađe je ulaz besplatan), te da je u tijeku velika Blue Friday akcija na Dinamovom Webshopu.

> Blue Friday raspordaja u klupskom Webshopu

Dakako, vlasnici naših godišnjih ulaznica i na ovoj utakmici imaju pravo na besplatno Ožujsko pivo.

Dinamo – to si ti!