Sedam godina i pet dana nakon one mitske, prve Šalate, počinje osma. Igra se kroz dva dana, uz brojne covid mjere i na potresom načetoj Šalati. Glavni događaj manifestacije održat će se sutra, finale Trofeja Dinamo i utakmica Dinamo – Šibenik 1983, u čijem će se poluvremenu ugurati Superkup Oskara Kadrnke.

> Osam stvari koje morate znati o osmoj Šalati
> Ulaznice za Šalatu puštene u prodaju
> Šalata 2021 za prostorije Bad Blue Boysa u Vukovaru
> Na Šalati 2021 će debitirati Superkup Oskar Kadrnka

Dok je za sutrašnji dan dozvoljena publika (karte se u pretprodaji dobro prodaju) uz dakako standardne protu-covid mjere, danas, na prvom danu završnice Trofeja Dinamo smiju sudjelovati samo ekipe i članovi organizacijskog tima.

No, sve utakmice Trofeja Dinamo prenosit će se u izravnom prijenosu. Prvi dan završnice prenosit će se u izravnom prijenosu na YouTube kanalu Futsal Dinama! Stisnite subscribe i stavite si reminder. Iako program počinje u 18:30, vjerujemo da će nam se mnogi od vas priključiti nakon utakmice Dinamo – Šibenik u Maksimiru… a možda ćete simultano gledati tekmu HNL-a i Trofeja Dinamo…

Sve u svemu očekuje nas zanimljiva završnica na koju su se plasirale tri poznate ekipe – Cvjetno Poliklinika Milojević, Megaton Dinsar i SZZG Poliklinika Ribnjak – te tri debitanta na Šalati – Građanska udruga DugaveKTechnologiesPizzeria Viva.

Šest momčadi kreće u lov na Trofej Dinamo 2021 – sve utakmice u izravnom prijenosu

Osvajač Trofeja osvojit će, osim titule najbolje malonogometne momčadi ovih prostora, nagradu od 15 tisuća kuna, drugo mjesto donosi nagradu od pet tisuća kuna, a treće izdašnu nagradu Ožujske pive.