Listopad je bio poseban mjesec za Futsal Dinamo. Iako smo u pet utakmica upisali dva poraza prvi put smo nastupili u Ligi prvaka. Pobjedom protiv Titograda oprostili smo se od Lige prvaka i od ovog mjeseca, a novi izazovi očekuju nas u Vrgorcu, a nakon prvenstva okrećemo se Kupu gdje u Dvojci dočekujemo Split. No, prije nego što se okrenemo utakmici protiv Vrgorca, moramo odabrati Poliklinika Milojević najboljeg igrača mjeseca. Ovo su naši kandidati, a na vama je da odaberete najboljeg od njih trojice.

Sažetke utakmica odigranih u listopadu možete pogledati na našem YouTube kanalu, a izvještaje pročitati na našoj stranici.

Kristian Čekol nastavio je s vrhunskim igrama iz prošle sezone, uz pet pogodaka upisao je i tri asistencije te je u svim utakmicama bio jedan od najaktivnijih Dinamovih igrača na parketu. Svojim igrama Čeki postavlja kandidaturu za nagradu koju je ponio u prošloj sezoni, a to je igrač sezone.

Luka Perić u listopadu je zabio tri pogotka te je nadodao isto toliko asistencija. Perke je u svim utakmicama bio opasan po gol protivnika, a u nekoliko je navrata lijepo sačuvao loptu i proigrao suigrače.

Neven Zonjić postigao je dva pogotka, a oba su bila za vodstvo Dinama (Square, Osijek). Istaknimo kako je Zonja zabio prekrasan gol petom na gostovanju u Dubrovniku. U trećoj utakmici Lige prvaka protiv Titograda nije upisao nastup.

Glasati za Poliklinika Milojević igrača kola možete na našoj Facebook stranici. Glasovanje traje 24 sata, odnosno do subote u 12:00.

Dinamo – to si ti!