Futsal Dinamo svladao je Universitas s 3:1 u prvoj utakmici četvrtfinala prvenstva. Tvrde splitske Studente probili smo tek krajem prvog dijela s dva brza pogotka, a prednost smo uspjeli sačuvati do samog kraja. Nakon utakmice vam postavljamo isto pitanje kao nakon svakog vikenda: Tko je za vas Poliklinika Milojević igrač utakmice protiv Universitasa?

Mihovil Prgomet

Svrdlo s Trešnjevke odigrao je jednu od najboljih utakmica ove sezone. Najprije je u prvom dijelu razornom ljevačom probio Ivu Jukića, a već u idućem napadu iznudio je penal za Dinamo. Posao je završio u drugom dijelu, ovoga puta desnom nogom, i pokazao koliki arsenal oružja posjeduje. Bio je standardno prva linija modre obrane, tukao se, pokušavao zadržati loptu i radio sve ono zbog čega je neizmjerno bitan ovoj momčadi.

Jako veseli činjenica da je na početku doigravanja pokazao da je u velikoj golgeterskoj formi. Ovakvog ćemo ga trebati i u uzvratu, kao i u svim preostalim utakmicama, nadamo se, do samog kraja prvenstva.

Prgomet - kandidat za igrača utakmice protiv Universitasa

Prga je namjestio nišanske sprave. Je li on Poliklinika Milojević igrač utakmice protiv Universitasa?

Kristian Čekol

Prgin konkurent dolazi iz malo zapadnijeg dijela grada, kao dio naše jake utvrde iz Rudeša. Kristian Čekol radio je sve ono što zna najbolje. Kretnjama i dodavanjima razbijao je suparničke linije i bio stalna opasnost po splitsku obranu. Nagrada za veliki trud u oba smjera stigla je na kraju prvog dijela kada je mirno realizirao najstrožu kaznu i odveo Dinamo do vodstva u hendikepu.

Čeki sve češće igra i izgleda kao da je na pravoj radnoj temperaturi, a svi znaju koliko je onda opasan. Standardni hrvatski reprezentativac vratio se na zimu pomoći svom Dinamu. Spremno je preuzeo jednu od ključnih uloga u momčadi i želja nam je da nastavi u istom tempu.

Glasati za igrača utakmice možete na našoj Facebook stranici.

Uzvrat protiv Universitasa igra se narednog vikenda u Splitu. Podsjećamo, serija se igra na dvije dobivene utakmica. U slučaju potrebe za trećom utakmicom, ona će se odigrati u Zagrebu. Pobjednik ovog ogleda igrat će protiv boljeg iz dvoboja između Olmissuma i Squarea.

Dinamo – to si ti!