Za razliku od posljednjih šest sezona, u kojima smo igrača sezone birali po broju titula za najboljeg igrača utakmice, u šampionskoj 2022./23. sezoni Poliklinika Milojević igrača sezone izabrat ćemo ponovno zajedničkim snagama, ali na malo drugačiji način.

Uz to, od sezone 2022./23. prvi put ćemo imati izbor za najboljeg mladog igrača sezone!

Način biranja je sljedeći. Struka je izabrala po tri igrača za svaku kategoriju, a na vama je da svojim reakcijama na našoj Facebook stranici te na Facebook i Instagram storyju (priči) odaberete onoga za koga mislite da je najbolji.

Glasanje će trajati 24 sata:

  • za najboljeg mladog igrača od ponedjeljka 19. lipnja u podne do utorka 20. lipnja u podne
  • za najboljeg igrača od srijede 21. lipnja u podne do četvrtka 22. lipnja u podne

U ponedjeljak (19. lipnja) u 8:00 objavit ćemo tekst s kandidatima za Poliklinika Milojević najboljeg mladog igrača sezone, a u srijedu (21. lipnja) u 8:00 tekst s kandidatima za Poliklinika Milojević najboljeg igrača sezone.

Poliklinika Milojević najbolji mladi igrač sezone 2022./23. – kandidati

Seniori u svlačionici odigrali su strašnu sezonu, ali što onda tek reći za mlade Dinamove snage?

Mateo Mužar je tu već ‘milijardu’ godina, a baš je za pobjedničku sezonu sačuvao najbolju verziju sebe. Zreo i staložen u obrani, vrlo pokretan i neugodan u napadu, nevjerojatno je koliko je napredovao u godinu dana. S razlogom je stalni član popisa izbornika hrvatske reprezentacije, a ako nastavi u ovom tempu i smjeru, navijači će očekivati još veće stvari od sjajnog Dinamovog Zagorca. Gol Makarskoj u gostima bio je prvi formalni znak da se sprema nešto veliko.

Ante Piplica je bio jedan od najboljih i to točno onda kad je bilo najpotrebnije. Trener Mario Modrušan probudio je zvijer koja je posebno briljirala u playoffu. Skinuti deseterac tri sekunde prije kraja utakmice protiv Novog Vremena u polufinalu, u gostima, možda je najveća, najvažnija i najupamtljivija obrana u povijesti kluba, a ono što je radio Omišanima koje je izludio u baš svakoj utakmici serije je za anale. Jedan od najboljih igrača u 6:2 pobjedi u Draženovom domu.

Drugi Dinamov mladac koji se naljutio i odlučio pokazati sve od sebe u doigravanju je Filip Novak. ‘Meštar od FIFA-e’ je noćna mora Makarana kojima je zabio pobjedničke golove i u Zagrebu i u Makarskoj. Iako su mu falili samo gol i asistencija do double-double učinka (9+9), njegov učinak u igri je puno veći i važniji od statističkoga. Postao je čovjek koji radi razliku, njegov dribling je sve opasniji, navike sve kreativnije, a podigao je i igru u obrani. Golovi Omišu u trećoj utakmici finala stigli su samo kao potvrda goleme sezone.

Glasanje za Poliklinika Milojević mladog igrača sezone počinje u ponedjeljak (19. lipnja) u podne na našoj Facebook stranici.

Dinamo – to si ti!