U utorak, 11. srpnja, u Splitu je održan sastanak Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku pri HNS-u, a na kojem su donesene novine u načinu natjecanja koje počinje 22. rujna. Najveća novina svakako je sistem plyoffa u kojem se polufinale, umjesto na dosadašnje dvije pobjede, igra na tri pobjede. Četvrtfinale se kao i do sada igra na dvije pobjede, kao i finale na tri.

Što se Dinamovog rasporeda tiče, u prvom nas kolu 21./22. rujna očekuje prava poslastica – repriza finala prvenstva. Dinamo će dočekati viceprvaka Olmissum i, nadamo se, nastaviti tamo gdje smo stali 29. svibnja ove godine.

U drugom kolu ponovno smo domaćini, a na noge nam dolazi – Torcida iz Splita! Ta utakmica igra se 28. ili 29. rujna. Slijedi reprezentativna pauza,  a na prvo gostovanje putujemo sredinom listopada, kod Squarea u Dubrovniku. Taka nam kreće iznimno gusti period sezone, budući da od 22. do 27. listopada igramo Glavnu rundu Lige prvaka. U četvrtom kolu tada ćemo dočekati Osijek, u petom smo u Vrgorcu, a u šestom igramo gradski derbi s Uspinjačom Gimkom na domaćem parketu.

Između 7. i 8. kola, u kojima gostujemo kod Novog Vremena i dočekujemo Crnicu (u humanitarnom spektaklu Plavi Sveti Nikola), nadamo se da ćemo igrati Elitnu rundu Lige prvaka. Prvi dio sezone zaključit ćemo u prosincu na gostovanju kod Futsal Pule.

Drugi dio sezone počinje u siječnju, a doigravanje bi trebalo početi u travnju 2024. godine.

Cijeli raspored možete pogledati OVDJE.

Dinamo – to si ti!