Nakon dvije domaće utakmice u tjedan dana, susreta sa Splitom kojim smo osigurali osminu finala Kupa i napetog dvoboja s Uspinjačom Gimkom koji je završio podjelom bodova, momčad se okreće novom gostovanju u HMNL-u. Pred Plavima je novo putovanje na jug Hrvatske, točnije u Makarsku. U petak je na rasporedu 7. kolo HMNL-a i utakmica s Novim Vremenom.

Utakmica Novo Vrijeme – Futsal Dinamo igra se u petak, 17. studenog, s početkom u 18.00 uz prijenos na YouTube kanalu SuperSport HMNL.

Posljednja utakmica koju smo odigrali protiv Novog Vremena bila je druga utakmica polufinala prošle sezone i pobjeda koja nas je odvela u povijesno finale i dalje prema prvom, povijesnom naslovu prvaka Hrvatske. Utakmica je odigrana u Dvojci Doma sportova, a Dinamo je slavio rezultatom 3:2. Strijelci za Dinamo u toj utakmici bili su Danijel Dekanić, Luka Perić i Filip Novak. Posljednje gostovanje u Makarskoj bila je prva polufinalna utakmica u kojoj su Plavi su s 2:1 i golovima Matea Mužara i Filipa Novaka pobijedili Makarane.

Više informacija o gostovanju u Makarskoj donosimo u narednim danima.

Dinamo – to si ti!