Tekuću 2023. godinu pamtit ćemo za sve vijeke vjekova. U 2023. osvojili smo prvi naslov prvaka Hrvatske, prvi Superkup Hrvatske, igrali smo prvi put Ligu prvaka, a za sada odlično stojimo i u svim natjecanjima. Cilj je 2023. godinu završiti trijumfalno, s dvije pobjede u preostala dva prvenstvena kola (Crnica doma i Futsal Pula u Puli), i plasmanom u četvrtfinale Kupa koje lovimo 3. prosinca protiv drugoligaša Aurelije u KC Dražen Petrović u sklopu humanitarne utakmice Plavi Sveti Nikola.

No, prije osmine finala Kupa, očekuje nas posljednja domaća prvenstvena utakmica u kalendarskoj 2023. godini. U 8. kolu HMNL-a Futsal Dinamo dočekuje Crnicu, u petak 24. studenog u 18 sati u dvorani Sutinska vrela (Podsused).

Ulaznice za dvoboj protiv Crnice iznose 5 eura (ulaz za navijače rođene 2012. i ranije je besplatan). Moguće ih je nabaviti na online platformi CoreEvent, a od idućeg tjedna i u BBB Fan Shopu (Ilica 37).

U legendarnu ‘Šupicu’, kako kolokvijalno glasi naziv dvorane Sutinska vrela, vraćamo se nakon što smo zadnjeg dana ožujka ove godine u Podsusedu svladali Vrgorac s 5-1 i otisnuli se u trijumfalno doigravanje. U Sutinskim vrelima, kao domaćini, nikada nismo upisali poraz, a pamtimo neke legendarne utakmice, posebno iz prve dvije sezone funkcioniranja prema članskom modelu.

Više informacija o utakmicama donosimo u narednim danima.

Dinamo – to si ti!