Futsal Dinamo slavio je u posljednjem pripremnom susretu prije Superkupa protiv gradskog rivala Uspinjače Gimke rezultatom 11:6. Utakmica je odigrana bez prisustva gledatelja u Dvojci.

Za utakmicu protiv Uspinjače Gimke konkurirali su i igrali: Ivan Pavlić, Ante Piplica, Antonio Konsuo, Mateo Mužar, Filip Novak, Neven Zonjić, Kristian Čekol, Danijel Dekanić, Kristijan Postružin, Toni Vučković i Mihovil Prgomet.

Na samom početku utakmice vidjeli smo dva brza pogotka, Uspinjača Gimka povela je u prvom napadu, no Dinamo uzvraća pogotkom Zonjića za 1:1. Prijetio je Dinamo, no nakon sedam minuta igre Uspinjača zabija za vodstvo 1:2. Gosti su nastavili napadati, ali Pavlić se istaknuo s par vrhunskih obrana.

U 12. minuti Kristijan Postružin puca, a igrači Gimke skreću loptu u svoj gol za 2:2. Napadao je Dinamo pred kraj poluvremena te su izvrsnu igru Plavih naplatili Čekol i Filip Novak za 4:2.

Dinamo odlično ulazi u drugo poluvrijeme i već do 27. minute zabio je nova dva gola. Prvi  Antonio Konsuo, a drugi , ukupno šesti Dinamov Postružin. Gosti postižu pogodak i rezultat je sada 6:3.  Dinamo je nastavio napadati, a sve je okrunio Čekol svojim drugim pogotkom na utakmici.

Trener Đulvat isprobao je igru s golmanom igračem što je rezultiralo s još četiri pogotka u mreži gostujućeg sastava, no i gosti su znali iskoristiti takvu igru te su postigli tri pogotka. Perić u takvoj igri postiže tri pogotka, od kojih je posebno atraktivan bio posljednji za konačnih 11:6 nakon lijepe akcije s Postružinom. Između tri Perićeva gola svoj drugi na utakmici zabio je Čekol.

Dinamo je tako u dvije pripremne utakmice zabio 22 gola, a prvu natjecateljsku utakmicu sezone Futsal Dinamo odigrat će 9. rujna u Domu sportova II  kada ugošćujemo Olmissum u polufinalu Superkupa. Ulaznice za Superkup možete nabaviti na Core Eventu, a fizičke ulaznice dostupne su u BBB Fan shopu u Ilici 37.

Dinamo – to si ti!