Futsal Dinamo Škola futsala stavlja poseban naglasak na treniranje u sigurnim, zdravstveno ispravnim uvjetima za sve polaznike Škole futsala. U ovim izazovnim vremenima, želimo vam još jednom potvrditi našu predanost treniranju u sigurnim uvjetima.

Škola futsala svoje treninge održava u SD Megaton, SD Martinovka, SD Fair-Play, SD Boćarski dom i SD Dom sportova. Svaka od navedenih lokacija temeljito je očišćena i dezinficirana te se svakodnevno prozračuje. Svi naši treneri i voditelji su detaljno informirani o svim dezinfekcijskim i sigurnosnim mjerama koje se provode kako bi se osiguralo zdravlje polaznike Škole futsala.

>> Treniraj besplatno u Dinamovoj Školi futsala!

Odgovor Škole futsala na zdravstvene izazove

Svi polaznici Škole futsala obvezni su na trening doći s maskama. Na ulazu u dvorane postavljeni su dezinficijensi za ruke na bazi alkohola, te su svi polaznici obvezni dezinficirati ruke prije treninga. Dodatno, u dvoranama su postavljeni dezinficijensi za opremu, obuću i rekvizite. Posebno ističemo kako su u svim svlačionicama, kao i na prostoru za ulazak na teren, postavljene spužve za dezinficiranje obuće.

Polaznici Škole futsala dužni su koristiti isključivo vlastitu opremu, ručnike i boce s tekućinom.

Sve informacije o higijenskim postupcima, smjernicama o pravilnom ponašanju i mjerama zaštite postavljeni su na nekoliko vidljivih mjesta u dvoranama, kao i posebne kante za otpatke s odgovarajućim poklopcima.

Naglašavamo kako je roditeljima polaznika Škole futsala zabranjen ulaz u dvoranu u kojoj se odvija trening kako bi se maksimalno smanjio kontakt među osobama. Naravno, naši treneri i voditelji su roditeljima uvijek na raspolaganju, samo ne u dvorani s drugim polaznicima Škole futsala.

Sukladno preporukama i propisanim mjerama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Središnjeg državnog ureda za šport, Gradskog ureda za sport i mlade, Sportskog saveza Grada Zagreba te smjernicama Zagrebačkog nogometnog saveza, među prvima smo još u svibnju 2020. nastavili s punim trenažnim procesom za sve uzrasne kategorije.

Škola futsala – sigurno mjesto za treniranje

Jedna od mjera koje smo uveli u rad Škole futsala uključuje uspostavljanje sustava vođenja evidencije prisutnih osoba. Radi se o evidenciji u kojoj se unose podaci o svim osobama koje su bile prisutne na pojedinom treningu u sportskoj dvorani. Evidencija uključuje i mjesto, datum te satnicu održavanja treninga.

Treninzi u Školi futsala održavaju se isključivo prema rasporedu i s točno onim sportašima i trenerima sukladno evidenciji i određenim terminima treninga. Trening neće trajati duže od 90 minuta, a iz razloga kako bi se omogućili jednaki zdravstveni i sigurnosni uvjeti za sve uzrasne kategorije Škole futsala.

Također, svi treneri, voditelji i polaznici Škole futsala dužni su prije dolaska u objekt izmjeriti svoju tjelesnu temperaturu te će u slučaju bilo kakvih znakova bolesti biti upućeni da se jave nadležnom liječniku.

Ovim putem pozivamo sve naše članove, sportaše i roditelje da se beziznimno i odgovorno pridržavaju propisanih protokola za treniranje i korištenje sportskih dvorana te da postupaju sukladno prethodno opisanim preporukama i određenim mjerama HZJZ-a, a sve s ciljem da se cjelokupni trenažni procesi i boravak korisnika u dvoranama provede u sigurnim uvjetima i okruženju.

>> 5 načina kako postati bolji nogometaš u samo dva tjedna

Za sva daljnja pitanja, sugestije i pojašnjenja, voditelj Dinamove Škole futsala (Nikola) stoji vam na raspolaganju na broj telefona 095/198 1716.

Obratite nam se s povjerenjem – upiši Školu futsala i ostvari svoje snove u plavom dresu!

Više o Školi futsala pročitaj ovdje! Sve vijesti iz Škole futsala prati ovdje!

Dinamo – to si ti!