Nova sezona otvorena je na najbolji mogući način. Podigli smo trofej pobjednika Superkupa, ali za Plave nema opuštanja jer je početak 1. HMNL sve bliže, baš kao i utakmice Lige prvaka. A tko nas čeka u prvom kolu nego dobro poznati protivnik, Olmissum s kojim smo odigrali šest od posljednjih sedam utakmica.

Utakmica kojom ćemo otvoriti novu sezonu 1. HMNL na rasporedu je 22. rujna u 20:15 u Dvojci Doma sportova. Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 5 eura. Ulaznice će se mogu kupiti online, putem CoreEvent servisa i u fizičkom obliku u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37). Na dan utakmice, od 19.15, ulaznice se mogu kupiti i na blagajni Doma sportova II.

Prvo kolo 1. HMNL odigrat će se ni dva tjedna nakon našeg posljednjeg međusobnog dvoboja u polufinalu Superkupa kada smo slavili nakon boljeg izvođenja šesteraca (2:2). Ali, bit će ovo i sudar dva hrvatska kluba pred kojima su domaćinstva i utakmice Lige prvaka. Ova će utakmica svakako biti i odlična priprema objema ekipama za predstojeće europske izazove.

Sve navijače Plavih podsjećamo da su godišnje ulaznice u prodaji po cijeni od 50 eura. Godišnjom ulaznicom osiguran je ulazak na sve domaće utakmica, uključujući i Ligu prvaka. Također, svaki kupac godišnje na svakoj našoj domaćoj tekmi ima pravo na besplatnu Žuju ili piće po izboru.

Dinamo – to si ti!