Redove Futsal Dinama pojačao je 29-ogodišnji Tvrtko Pajalić koji nam pristiže iz gradskog rivala Uspinjače-Gimke. Nakon Zvonimira Šućura, Kristijana Postružina i Danijela Dekanića, Pajalić je četvrto ovoljetno pojačanje Plavih!

Svoju futsal karijeru započeo je u mlađim kategorijama ‘stare’ Uspinjače, a iz njegovih juniorskih dana pristiže nam i ovaj Tvrtkov gol škaricama kojeg možete pogledati na snimci ispod.

Za Uspinjaču je igrao do 2015. godine, kada prelazi u redove lokalnog rivala Alumnusa. U redovima ‘Studenata’ zadržava se dvije sezone kad je uslijedila kratka epizoda u ugaslom Nacionalu do 2018. godine. S Nacionalom je prošao do osmine finala u Europi te igrao u skupini protiv renomiranih europskih ekipa Halle Goik, Dina Moskva i Sporting. Tamo je također igrao s našim novim pojačanjem ovaj prijelazni rok Kristijanom Postružinom.

Nakon toga vraća se u Alumnus gdje provodi još dvije sezone. 2020. godine vraća se u svoj matični klub, Uspinjaču, sada s dodatkom Gimke u svom imenu, gdje nakon dvije provedene sezone prelazi u redove Plavih. Kad upiše prvi nastup za Futsal Dinamo, Tvrtko Pajalić ujedno će nastupiti za četvrti zagrebački klub u najvećem rangu hrvatskog futsala.

Osvajač je čak dva Sveučilišna europska prvenstva. 2016. godine Tvrtko Pajalić postao je europski akademski prvak u ekipi s bivšim igračima Futsal Dinama Pezeljom, Perkovićem, Grbićem i Grubešom. Ove godine mu je to ponovno pošlo za rukom s našim Piplicom i Zonjićem te trenerom Jukićem.

Nažalost, Pajalić je zbog ozljede stopala propustio cijelu posljednju futsal sezonu, no oporavljen i motiviran za nove uspjehe sigurno će biti pojačanje za trenera Matiju Đulvata i Plave pred izazove koji nam slijede. Tvrtko, dobrodošao u Futsal Dinamo!

Više o novom pojačanju Plavih u narednim danima, a sve vijesti pratite na našoj Facebook i Instagram stranici.

Dinamo – to si ti!