Nakon Zvonimira Šućura, najboljeg strijelca 1.HMNL u sezoni 2021./22. i Kristijana Postružina, višestrukog prvaka Hrvatske i Slovenije, vrijeme je da predstavimo i treće pojačanje.

Kristian Čekol, Mateo Mužar, Filip Novak, Toni Vučković, Matija Tolić, Kiko Dragaš Selaković, Luka Bjelić, Filip Domiter i Danijel Dekanić bivši su članovi Dinamove škole futsala koji će u idućoj sezoni nositi seniorski dres Futsal Dinama.

> Poznat raspored za sezonu 2022/23

Danijel, poznatiji pod nadimkom Samke, vratio se iz Švedske u Futsal Dinamo i tako postao naš deveti bivši ‘junior’ u kadru prve momčadi. Nakon odlaska iz modrih redova, Samke se prvo uputio u MNK Petrinjčicu, potom za gradskog rivala Alumnus dok će se u Futsal Dinamo vratiti iz redova vrlo kvalitetnog švedskog prvoligaša Norrköpinga.

Podsjetimo, Samke je u Futsal Dinamu prošao školu futsala, bio kapetan juniorske momčadi te odigrao dvije i pol sezone za seniorsku momčad. Seniorima se priključio u sezoni 2017./2018., a klub napustio nakon jesenskog dijela sezone 2019./2020. U dvije i pol sezone, Samke je upisao 66 nastupa, od kojih je šest bilo u Kupu, te dva pogotka.

Dekanić će svoj povratak u modri dres imati na Šalati 2022., a mi mu ovim putem želimo dobrodošlicu i još bolje igre nego u prvoj epizodi!

> Na Šalatu 2022 stiže prvak Sjeverne Makedonije

Dinamo – to si ti!