Nakon što smo se ustalili na više od 2.000 članova godišnje, i nakon što smo u 2020. ušli odlično, s velikim brojem članova nakon utakmica protiv Novog Vremena, Alumnusa i Vukovara 91, krenula je korona i lockdown. Samim time, onemogućeno nam je učlanjivati naše navijače na našim prvenstvenim utakmicama, na Šalati, u Ciboni, na Trofeju Dinamo, kafićima diljem Zagreba, prijateljskim utakmicama diljem Hrvatske te ostalim događanjima u organizaciji kluba.

Od ožujka 2020. u Futsal Dinamo moguće je učlaniti se putem Bad Blue Boys Fan Shopa u Ilici 37, putem povjerenika te jednostavnog online obrasca.

No, koliko god taj online obrazac bio jednostavan i “brz”, online trgovina i online plaćanje je u posljednjih godinu dana toliko napredovalo, da je naš online obrazac preko noći postao – kompliciran i spor.

Stoga, za rješenje tog problema obratili smo se našim partnerima, inovativnoj IT tvrtki Fortis Labor te predvodniku među pružateljima usluga plaćanja u jugoistočnoj Europi Monri Paymentsu, dio Payten/Asseco SEE grupacije.

Dakle, online učlanjenje, koje je donedavno bilo brzo i jednostavno, sada je još brže i još jednostavnije.

Učlani se u Dinamo

Učlani se u Dinamo – još lakše i još brže

U Futsal Dinamo možete se učlaniti u svega nekoliko klikova mišem, a uvedena je i jedna novina. Od sada, putem istog online obrasca u klub možete učlaniti i druge navijače. Ne trebate ponovno ispunjavati isti upitnik, samo kliknete “Dodaj novog člana” na dnu članskog obrasca.

Što kada se učlanite?

Kada se učlanite u Futsal Dinamo postajete vlasnikom svojega kluba. Kluba koji funkcionira kao udruga građana i u vlasništvu je svojih članova. Uz to, ostvarujete pravo na brojne članske pogodnosti te na poklon dobijete člansku majicu i člansku iskaznicu.

Čim klupska “članska služba” dobije vaše podatke, majicu i iskaznicu sprema u vrećicu i čeka potvrdu uplate, nakon koje slijedi odlazak na poštu i slanje paketa.

Za sve vas kojima paket nije stigao u roku od tri radna dana, javite nam se u inbox pa ćemo vam poslati broj paketa dobiven od Hrvatske pošte.

Učlani se u Dinamo jer,

Dinamo – to si ti!