Nakon najuspješnije sezone u povijesti kluba u svim segmentima, vrijeme je da sve to zajedno ponovimo. Za to nam je potrebna pomoć naših polaznika iz Škole futsala, mjesta gdje se stvaraju budući prvaci.

futsal dinamo škola futsala upisi

Futsal Dinamo U15 – Prvaci Hrvatske!

Jeste li znali da je više od polovice šampionske momčadi Futsal Dinama odradilo je svoj staž u Školi futsala. To je klupska vizija od koje nećemo odustati.

Teško da postoji bolji poziv za upis u Školu Futsal Dinama od osvojena dva naslova prvaka Hrvatske prošle sezone. Seniori, a koji tjedan ranije i U15 selekcija, po prvi put u povijesti kluba su popunili vitrine kluba peharom državnog prvaka. U stopu su ih pratili i drugi polaznici koji su osvajali brojne zagrebačke i međunarodne turnire kroz godinu.

Vrijeme je za nova pojačanja

Nastavljamo tamo gdje smo stali. Potrebna su nam nova pojačanja. Stoga požuri s upisom u Školu futsala jer treninzi počinju već krajem kolovoza!

Pored prvenstvenih utakmica, naše polaznike očekuju brojni razni turniri od kojih neki i međunarodni te ljetni kamp koji se od ove godine odvija u Savudriji.

futsal dinamo škola futsala upisi

Ljetni kamp Futsal Dinama 2023.

Mjesečna članarina iznosi 40€ po polazniku. Ako više članova iste obitelji trenira u klubu primjenjuje se određeni popust. Popust se primjenjuje i ako polaznik drugdje trenira drugi sport. Tada mjesečna članarina po polazniku iznosi 30€.

Pridruži nam se na treningu

Pozivamo sve djevojčice i dječake u dobi od 4 do 18 godina da se uključe na treninge na sedam lokacija diljem Zagreba:

  • SD Megaton (Prešernova bb, Zagreb),
  • Dom sportova (Trg Krešimira Ćosića 11),
  • SC Fairplay (Jazbina 150, Zagreb),
  • OŠ Tin Ujević (Koturaška cesta 75),
  • XII. Gimnazija (Međugorska ulica 42),
  • OŠ Dragutina Domjanića (Gajnice 31) i
  • OŠ Gornje Vrapče (Vrapčanska ulica 188).

Za upis u Školu futsala i za sve važne informacije oko upisa kontaktirajte voditelja Škole futsala, trenera Nikolu Grgića na broj: 095 198 1716.

futsal dinamo škola futsala upisi

Upiši Dinamovu Školu futsala!

Vidimo se na treningu jer…

Dinamo – to si ti!