Ljeto je pred vratima, a to znači da nam počinje i novo, šesto izdanje Trofeja Dinamo! Iako ove sezone u nešto drugačijem izdanju nego inače, Trofej Dinamo će se i ovo ljeto održati u sklopu tri malonogometna turnira.

Što dalje? Sveučilišno prvenstvo, Trofej Dinamo, ljetni kamp, ždrijeb Lige prvaka, Skupština…

Kao i uvijek, prije samog Trofeja Dinamo održat će se (ili se već održao) niz prijateljskih turnira od kojih izdvajamo netom završene Goričani Humanitarka #9 i Prijatelji za Oskara. Sve ljubitelje futsala i malog nogometa pozivamo na teren Crkve sv. Josipa na Trešnjevci gdje se trenutno održava 13. izdanje Futsal Cup sv. Josipa u sjećanje na Matiju Capara.

A s prvim danom ljeta počinje i Trofej Dinamo – na dvije lokacije u isto vrijeme!

Već tradicionalno, ljeto otvaramo u Dugavama, jedinom kvartu koji je Trofej Dinamo ugostio baš svake godine. Dečki i cure iz Građanske udruge Dugave koja organizira Dane Dugava 2023. ugostit će Trofej Dinamo u sklopu višednevne sportsko-zabavne manifestacije u svom kvartu. Turnir počinje 21. lipnja, a veliko finale predviđeno je za 26. lipnja.

Sve o trećoj superbogatoj manifestaciji Dani Dugava 2023. i TD Dugave 2023. pronađite OVDJE.

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti kako se Trofej Dinamo nakon četiri godine vraća u Slavoniju, u plavi Slavonski Brod! Drugi TD Slavonski Brod će, kao i TD Dugave, početi 21. lipnja na terenima ŠRC Klasije, a slavonske pobjednike Trofeja Dinamo saznat ćemo 24. lipnja. Pamtimo sjajnu atmosferu s ranijih izdanja Trofeja u Brodu, pa smo uvjereni kako nas ponovno očekuje hrpa dobre zabave i dobrog hakla.

Sve o TD Slavonski Brod možete pronaći OVDJE.

Treći turnir Trofeja Dinamo ovo ljeto održat će se na Črnomercu, na Cankarici ispred Megatona. Kao i uvijek, taj turnir organizira se u čast i spomen na jednog od osnivača Futsal Dinama – Matu Čuljka. Čuljin memorijal na rasporedu je prvi vikend u rujnu.

Zbog situacije sa Šalatom, obveza Futsal Dinama u novoj sezoni koja počinje u rujnu sa Superkupom, pa zatim i skorašnjeg početka domaće lige i Lige prvaka, završnica neće biti organizirana kao dosad. No bez obzira na završnicu, cilj Trofeja Dinamo ostaje isti. Dovlačenje mladih ljudi na sportska igrališta te uživanje u ljetnim danima na otvorenom uz druženje i hakl.

U narednim danima, po dobrom starom običaju, objavit ćemo i osobne karte svih turnira. Više informacija o turnirima ovo ljeto objavit ćemo u nadolazećim danima na svim našim kanalima.

Pregled sezone: Od borbe za ostanak, do najljepše bajke!

Sretno svim ekipama i vidimo se na haklu!

Dinamo – to si ti!