Za razliku od prethodnih godina, ove se na Čuljinom Memorijalu nije održao seniorski turnir. Turnir je trajao dva dana, a nastupili su veterani te klinci.

U petak su na rasporedu bili veterani i nikako nisu razočarali te su još jednom opravdali sva očekivanja, tako smo uz sjajne poteze prekaljenih španera uživali i u vrhunskoj zabavi pored terena OŠ Ivana Cankara. U velikom finalu koje je privuklo veliki broj zainteresiranih zaljubljenika u futsal, ekipa VNK Vrapče 1978 slavila je rezultatom 2:0 protiv domaćina Megatona. Kao što je organizator i najavio ranije, nije bilo dodjele trofeja već su pobjednici dobili stisak ruke i nagradu sponzora na šanku.

Ovim putem čestitamo pobjednicima na osvojenom turniru, ali i svim veteranskim ekipama na izvrsnom haklu.

Subota je bila rezervirana za one nešto mlađe. Na vrućim terenima Cankarice nastupili su klinci Futsal Dinama (11/12 i 13/14), Uspinjače Gimke i Futsal Gorice.

Kao i u kategoriji veterana nije se igralo za trofej već su ekipe igrale međusobno kako bi se što bolje pripremile za nadolazeću sezonu te kako bi na najbolji mogući način iskoristili vikend prije povratka u školske klupe.

Još jednom zahvaljujemo svim ekipama na sudjelovanju i vidimo se sljedeće godine na Cankarici!

Dinamo – to si ti!