Prvo kolo je za nama. U uzbudljivoj utakmici u Dvojci, Futsal Dinamo i Square podijelili su bodovni plijen, završilo je 2:2. Zato ćemo prvu pobjedu sezone tražiti na gostovanju. U drugom kolu sezone putujemo u Split na noge AFC Universitasu.

>> Podjela bodova u sjajnoj utakmici na otvaranju sezone

Utakmica u Splitu igrat će se nakon reprezentativne pauze, u subotu 15.10. s početkom u 20:15. Mjesto susreta bit će mala dvorana SD Gripe u Splitu. O eventualnom prijenosu utakmice ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Posljednja dva susreta koja smo odigrali protiv AFCU, oba ligaška u prošloj sezoni, otišla su na stranu splitskih Studenata. U 1. kolu prošle sezone Splićani su slavili s 4:2 u Zagrebu, a u 10. kolu u Splitu također su slavili s rezultatom 3:2. Vrijeme je da tome stanemo na kraj.

Baš kao i Futsal Dinamo, AFCU je također remizirao u prvom kolu nove sezone. U splitskom derbiju igrali su 1:1 protiv novog-starog prvoligaša MNK Torcida.

Za sve novosti oko sljedeće utakmice Plavih pratite našu internet stranicu i društvene mreže!

Podsjećamo sve navijače Dinama kako su godišnje karte u prodaji. Sve domaće utakmice Futsal Dinama u novoj sezoni možete gledati za samo 200kn. Svi punoljetni kupci godišnjih ulaznica na prvoj sljedećoj utakmici imaju osiguranu hladnu Žuju gratis, kao i ekskluzivan popust u klupskom webshopu.

>> Webshop popust za Plave prijatelje i vlasnike godišnjih ulaznica

Dinamo – to si ti!