Kristian Čekol ove je sezone ‘pomeo’ konkurenciju u svim mogućim kategorijama. Prvo je osvojio nagradu Poliklinika Milojević igrač sezone Futsal Dinama. U četvrtak su ga kolege igrači i treneri proglasili najboljim igračem 1.HMNL u izboru udruge Nogometni sindikat, a sada je njegov pogodak izabran i za Ožujsko pivo gol sezone Futsal Dinama u nedavno završenoj šampionskoj sezoni!

Koji točno? To ćemo saznati u nedjelju u podne! Čekolov gol iz supervoleja Olmissumu za 1-0 vodstvo u trećoj finalnoj utakmici protiv Olmissuma nadglasao je gol Tihomira Novaka za 3-0 pobjedu u petoj utakmici, gol koji nam je donio potvrdu naslova.

Drugi polufinalni sraz, između Čekolovog loba s centra Torcidi  i Perićevog (još jednog super)voleja Olmissumu za 2-0 u petoj utakmici finala odlučen je za ‘jedan glas’. Praktički cijelo trajanje glasovanja omjer je bio 50-50. No, u samom finišu glasanja Čekol se odvojio 20-ak glasova i odnio pobjedu.

Koliko je drugo polufinale bilo tijesno potvrđuje sljedeći podatak. Čekol je na Facebooku ‘pobijedio’ s omjerom 47-41 u glasovima, a na Instagramu sa 659-643! Prema tome, Čeki je na kraju imao svega 22 glasa više od Perića, a glasovalo vas je gotovo 1400!

Finalne za Ožujsko pivo gol sezone Čeki vs Čeki, odnosno između njegovih golova Olmissumu i Torcidi počinje u subotu u podne, možete glasovati na našem Facebook profilu i Instagram storyju.

Čeki je tako već stigao do ‘trostruke’ individualne krune, a četverostruku očekuje(mo) krajem 2023. kada će se održati izbor Trofej CroFutsal za najboljeg igrača Hrvatske u 2023..

Dinamo – to si ti!