Danas igra Dinamo. Točno 150 dana radili smo, trenirali, čekali i sanjali dan kad ćemo opet moći napisati ovu rečenicu. Sudbina je htjela da na početku jedne nove avanture stoji isti onaj suparnik koji je stao na kraj prethodnoj. Square stiže u Zagreb još opasniji i goropadniji nego u playoffu. Rane iz prošle sezone i dalje nisu zaliječene, a danas kreće misija iskupljenja.

>> Purgerima na otvaranje sezone stiže jedan od najvećih favorita za naslov (Petak 30.9., 18:15, DS 2)

Puno toga se promijenilo u ovih pet mjeseci. Na terenu ćete gledati neka nova, nikad mlađa i nikad gladnija lica, a na tribinama će živjeti ista želja i nada. Square je samo prvi korak na tom putu, ništa više ni manje od toga. Prvi, ali velik i korak i suparnik. No, Dvojka je Dinamova kuća i tako ćemo se postaviti. Danas, sutra i zauvijek.

Trener Matija Đulvat je utakmicu, ali i cijelu sezonu najbolje najavio jednom rečenicom: “Pričat ćemo na terenu.”

U tome je sva filozofija  Imat ćemo 40 minuta šanse na parketu reći sve ono što nismo stigli ni uspjeli prijašnjih sezona. Bez alibija, kalkulacija i dodatnih pojašnjenja. Silovito, fanatično i, prije svega, dinamovski.

Prošećite danas do Dvojke. Znamo da je radni dan i da je termin loš. Znamo da imaš milijun drugih obaveza. Znamo da te vuku za rukav negdje drugdje za vikend. Znamo da ti je najteže ponadati se pa posustati. Ali znamo i koliko ti je ovo falilo.

Znamo i da je 15 slova sasvim dovoljno.

Danas igra Dinamo.

>> Godišnja ulaznica za novu sezonu u prodaji

Dinamo – to si ti!